Pana Film Yeni Dizisi "Ben Onu Çok Sevdim" İçin Kiminle Anlaşıldığı İddia Ediliyor

hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum uğraşamam :D şiddeet-küfür de tecavüz kadar kötü etkisi var tecavüz eden adam şiddete eğilimlidir vadi de şiddet öğretiyor :d bağlantılı demek ki ayrıca evlenmeden çocuk yapmadı en azından beren dizilerde vadide hepsi nikahsız doğuruyor maşallah ebru dışında:D

polat inciyle evlendi rahat ol :D

bence altın kelebek ödülleri pek dogruyu yansıtmıyor. beren kanal d dışında oynasın ödül vermeleri çok zor :))))

vadi ödül törenlerinde yer almaz ufak tefek şeylerle uğraşmazlar

- - - Ekleme - - -

olmayan şeyi bulamayacağım için sorun yok

1.video arama yaptiginda zaten

- - - Ekleme - - -

bence altın kelebek ödülleri pek dogruyu yansıtmıyor. beren kanal d dışında oynasın ödül vermeleri çok zor :))))

Antalya TV Ödülleri'nde de ödül aldi Beren yanilmiyorsam beyazsoy

muhteşem ödül alkdı behzat ç. ödül aldı biri showdaydı biri starda:D

- - - Ekleme - - -

1.video arama yaptiginda zaten

- - - Ekleme - - -

Antalya TV Ödülleri'nde de ödül aldi Beren yanilmiyorsam beyazsoy

ilk özgü namal aldı son 2 yi ayça bingöl aldı

vadi ödül törenlerine katılmıyor bildiğim kadarıyla yoksa ortada ödülün ö sü kalmazdı süpürürdü en iyi müzik en iyi senaryo en iyi oyuncu en iyi yönetmen yapımcı senarist ne varsa süpürürdü rahat

Ben mi yanlis hatirladim o zaman

antalyada almadığını biliyorum eminim :D

- - - Ekleme - - -

vadi ödül törenlerine katılmıyor bildiğim kadarıyla yoksa ortada ödülün ö sü kalmazdı süpürürdü en iyi müzik en iyi senaryo en iyi oyuncu en iyi yönetmen yapımcı senarist ne varsa süpürürdü rahat

müzik alanaında eskiden alırdı şimdi her dizide iyi müzikler var :D senaryoya gelirsek güncel oalylar üzerine kurulu bişi alacağını sanmam

kim veriyor o ödülü :D

bu ödülü bir kez verildi.. sonra nazlı ılcak medyadan çekilince kaldırıldı. kurtlar ödül almya koşa koşa gitmiş :))))))

Beyaz İnci’ler Kurtlar Vadisi’ne gitti
19 Haziran 2005

Dünden Bugüne Tercüman Gazetesi ve atv Televizyonu’nun ortaklaşa düzenlediği “1. Beyaz İnci TV Ödülleri” gecesine, reyting rekorları kıran “Kurtlar Vadisi” dizisi damgasını vurdu.
‘Polisiye-macera’ dalında yarışan Kurtlar Vadisi; ‘En İyi Dizi’, ‘En İyi Kadın Oyuncu’, ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’, ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’, ‘En İyi Yönetmen’ ve ‘En İyi Müzik’ olmak üzere 6 ödül birden alarak gecenin en çok ödül alan dizisi oldu. Dizideki ‘Memati’ rolü ile ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görülen Gürkan Uygun, “Kurtlar Vadisi çok iyi bir dizi. Sonuçta bu gece karşılığını da aldı. Aldığımız ödüller hem beni hem ekibimizi çok sevindirdi.” şeklinde konuştu.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bu yıl ilk kez düzenlenen ödül gecesine katılım bir hayli yoğundu. Türkiye’nin ‘Emmy’si olma iddiasıyla gerçekleştirilen ‘Beyaz İnci TV Ödülleri’nin ödül törenine, Başbakan Tayyip Erdoğan, 6 bakanıyla birlikte katıldı. Mehmet Ali Erbil’in sunduğu törene; büyük jüri üyelerinin yanı sıra, çeşitli kategorilerde ödüle aday gösterilen yerli dizilerin oyuncuları, yönetmenleri, yapımcıları ile sinema, tiyatro ve müzik dünyasının ünlü isimleri katıldı. ‘Komedi’, ‘drama’ ve ‘polisiye/macera’ dallarında toplam 21 ayrı kategori için belirlenen 3’er “Beyaz İnci” adayı, internet ve SMS üzerinden, halk oylamasına sunuldu. ödül sahipleri, 507 bin kişinin seçim yaptığı halkoylaması sonucunda belirlendi. Beyaz İnci ödül gecesinde Cenk Koray adına düzenlenen özel ödüller ise Suna Pekuysal, Yıldız Kenter ve Tekin Akmansoy’a verildi. Üç emektar sanatçının ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi.

http://www.zaman.com.tr/newsDetail_getNewsById.action?haberno=184486