9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan Dünya geçen sezon olduğu gibi yavaş yavaş senaryoyu bozmaya başlıyor, bir de Kanal D'nin Kayıp Şehir'i koruma iç güdüsü yüzünden gelecek haftalarda Huzur Sokağı iki grupta da zirvede olabilir...

Bence Kanal D'nin yapması gereken Kayıp Şehir'i 23:00'e atıp Yalan Dünya'yı prime-time'a yaymaktır, o zaman zirve el değiştirmeyebilir...

Yalan Dünya geçen sezon olduğu gibi yavaş yavaş senaryoyu bozmaya başlıyor, bir de Kanal D'nin Kayıp Şehir'i koruma iç güdüsü yüzünden gelecek haftalarda Huzur Sokağı iki grupta da zirvede olabilir...

Bence Kanal D'nin yapması gereken Kayıp Şehir'i 23:00'e atıp Yalan Dünya'yı prime-time'a yaymaktır, o zaman zirve el değiştirmeyebilir...
Beyaz ? Kaçta yayınlansın?

Güzel bir nokta, Kayıp Şehir'i kaldırmak daha mantıklı bu durumda, dizi az reklamla bu reytingleri anca alıyor, başarılı değil...
Yada Veda bitip(hem daha pahalıdır çekmek hemde reyting almıyor) Perşembe 22 olabilir.Yine KVP için Veda'dan daha alternatif olur.Beyaz çok geçe kalıyor.Eski saatine dönse keşke.

Haklısınız yakışmadı. Bir daha kullanmam :):)

Bu arada karşılaştırmalı Tabloyu birazdan ekleyebileceğim. Şu an evde değilim malesef. Mobilleyim

İlkolarak kayip sehir totelde diziler arasi 3. Ab ise yine 3. Dizi gayet iyi gidiyo pt-2 ye gore cok basarili ab si.. Kaldirilma ihtimali soz konusu bile degil, kaldirilmasi gereken dizi yalan d. Olur onca.. Zaten o da kalkmaz her hafta fark atiyo ab de :d kisaca gunun kazanani acik ara kanal d'dir :) gerisi müsfette.. :d

Huzur Sokağı totalde 6,39 reytingle yine rahat bir şekilde zirvede yer almış , ab grubundada 8,86 reytingle zirveyi kıl payı kaçırmış.
Yalan Dünya totalde 5,17 reytingle 2. , abde 8,95 reytingle zirvede inmemiş.
Kayıp Şehir totalde 4,79 reytingle 4. , abde 6,29 reytingle 3.sırada yer almış.
Emirin Yolu yine iyi gitti ve totalde 5. , abde 11. sırada yer almış.
Dila Hanım her 2gruptada 8.sırada yer aldı totalde 4,36 , abde 4,28 reyting almış.
Fear Factor totalde 29. , abde 39. sırada yer alarak kötü gitti.

Yada Veda bitip(hem daha pahalıdır çekmek hemde reyting almıyor) Perşembe 22 olabilir.Yine KVP için Veda'dan daha alternatif olur.Beyaz çok geçe kalıyor.Eski saatine dönse keşke.

Veda zaten bitecek. :D Ama orada da 22:00'ye dizi almak mantıklı değil, Umutsuz prime-time'a yayılırsa daha başarılı olabilir...

Günde arka arkaya 2 dizi yayınlamak hep zarar...

İlkolarak kayip sehir totelde diziler arasi 3. Ab ise yine 3. Dizi gayet iyi gidiyo pt-2 ye gore cok basarili ab si.. Kaldirilma ihtimali soz konusu bile degil, kaldirilmasi gereken dizi yalan d. Olur onca.. Zaten o da kalkmaz her hafta fark atiyo ab de :d kisaca gunun kazanani acik ara kanal d'dir :) gerisi müsfette.. :d

Kayıp Şehir dün 50 dakika reklamsız gitti, o aralıkta çok fazla artması beklenirken Huzur Sokağı'na mağlup olup hayli geride kaldı. Dizinin bence geç saatte ve az reklamlı olması büyük avantaj. Yalan Dünya'nın yerinde olsaydı belki de 2 reyting alacaktı...

Dizi devam edecekse de 23:00 sonrası devam etsin, bu haliyle Kanal D'ye yararı değil zararı dokunuyor, zira Yalan Dünya düşürülüyor Kayıp Şehir tarafından...

Dizi tuttu bile diyemeyiz şu durumda...

- - - Ekleme - - -

Kayıp Şehir gününü ve saatini bulmuş böyle devam eder. :)

Yakında Kanal D reklam almaya başlar dizinin başına, o zaman Kayıp Şehir bir mazi olacak maalesef...

Dost acı söyler. :D

Hs yine zirvede helal ama total düşük artması lazım

Hs yine zirvede helal ama total düşük artması lazım

Huzur Sokağı Total'i unutup A/B'ye odaklanmış, ileride dizi Total'i kaybedip A/Bde zirvede yer alabilir çok çok düşük bir ihtimal olsa da...

- - - Ekleme - - -

Ben diziyi izlemiyorum bugün olan reytinge göre yorum yaptım. :D

Ben de reklam düzeni için izledim dün, reklam çok önemli. :D

Sen haklısın belki ama saatine, reklamına bakmadan yorum yapılmamalı bence. :D Sen bir profesyonel olarak bu hataları yapma. :D

Ben de reklam düzeni için izledim dün, reklam çok önemli. :D

Sen haklısın belki ama saatine, reklamına bakmadan yorum yapılmamalı bence. :D Sen bir profesyonel olarak bu hataları yapma. :D

Profesyonel ? Benim dizilerle alakam yok ya. :D Zaman sıkıntım var izlediğimi dizi sayısı 1'i geçmez. :D

Kayıp Şehir dün 50 dakika reklamsız gitti, o aralıkta çok fazla artması beklenirken Huzur Sokağı'na mağlup olup hayli geride kaldı. Dizinin bence geç saatte ve reklamsız olması büyük avantaj. Yalan Dünya'nın yerinde olsaydı belki de 2 reyting alacaktı...

Dizi devam edecekse de 23:00 sonrası devam etsin, bu haliyle Kanal D'ye yararı değil zararı dokunuyor, zira Yalan Dünya düşürülüyor Kayıp Şehir tarafından...

Dizi tuttu bile diyemeyiz şu durumda...

- - - Ekleme - - -

Yakında Kanal D reklam almaya başlar dizinin başına, o zaman Kayıp Şehir bir mazi olacak maalesef...

Dost acı söyler. :D

neresu tutmati ? Dizinin internetten bolum izleme rakamlari cok fazla bu kucuk bisey gibi gorunsede buyuk bi isik aslinda.. Veda , sultan , kotu yol bunlarin internet uzerinden bolum izlenimleri cok cok dusuktu bu da demek oluyorki cogu diziyi rastgele izliyor ama pesinden gitmiyor , pesinden gidilmiyen bi dizi icinde, bi kisim izleyicisi var denilmez bile..suanda hangi pt-2 dizisi bu oranlari aliyo? Pt-2 yi birak daha umutsuz ev kadinlari bile gecemiyo kayip sehir'i gerisinide sen dusun artik.. Yalan dunyanin gec bitmemesi cok buyuk bir dezavantaj yaratmaz farkindaysan dizi'nin ozeti yuksek ab'de bu da demek oluyoki ozetle birlikte devam ediyolar.. Sonradan katilan cok buyuk bi fark yaratmiyo.. Yalan dunya isterse 23'de bitsin, yine totelde 5'i gecemez ab de belki 9 alir ama hepsi bu.. Zaten kayip ta ab'de 6 alarak onun 1 reytinglik kaybini iyi bi sekilde telafi ediyor.

İzleyen doğru'yu soyler; kayip hayatta bitmez bu oranlarla :D

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]YALAN DUNYA[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]09.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:34:25[/TD]
[TD="align: center"]22:32:42[/TD]
[TD="align: center"]8,95[/TD]
[TD="align: center"]21,84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]HUZUR SOKAGI[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20:33:17[/TD]
[TD="align: center"]23:18:48[/TD]
[TD="align: center"]8,86[/TD]
[TD="align: center"]21,65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KAYIP SEHIR[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]22:33:01[/TD]
[TD="align: center"]00:31:16[/TD]
[TD="align: center"]6,29[/TD]
[TD="align: center"]18,52[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yalan Dünya Süper Yine
Kayıp Şehir'i İzleyemedim Bugün Tekrarını İzleyeceğim .

Sağol bu yorumun için. :) Ama eskisi kadar yorum atamıyorum eskiden ayrıntılı yorumlar yapardık bilirsin sende. :)

Ben de ayrıntılı yorum yazamıyorum pek, artık yerimizi gençlere bırakma vakti, zamanında yeterince yazdık. :)

Yaza hareketleniriz belki, şimdi okul durumları sıkıntı oluşturuyor hepimiz için. :(

Ben de ayrıntılı yorum yazamıyorum pek, artık yerimizi gençlere bırakma vakti, zamanında yeterince yazdık. :)

Yaza hareketleniriz belki, şimdi okul durumları sıkıntı oluşturuyor hepimiz için. :(

Yazın yine başlarız ayrıntılı reyting yorumlara aynen üniversite baya kasıyor. :(