9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

tam tersi işte bak ab de yüksek alan diziler daha çok onların ilgisi kolay tecavüz,zenginlik,aşırı abartı vs. böyle diziler ab de yüksek çıkar oysa ki mahsunun süper ötesi kaliteli doğu dizilerini ab izlemez çünkü zenginler doğuyu göremez halkımız ise izler. ab de 10 kişi izlese 1 reyting artar totalde 1000 kişi izlese 1 reyting artar totalde artmak düşmek daha zor
ab dizlerine bak aynı mı konular behzat ç. de nerde zenginlik tecavüz.leyla ile mecnun-my -behzat ç.-yalan dünya hepsinin konusu birbirinden faklı

- - - Ekleme - - -

ab sadece zenginlki değil ayrıca iği eğitim almış orta düzey insanlar da var

tam tersi işte bak ab de yüksek alan diziler daha çok onların ilgisi kolay tecavüz,zenginlik,aşırı abartı vs. böyle diziler ab de yüksek çıkar oysa ki mahsunun süper ötesi kaliteli doğu dizilerini ab izlemez çünkü zenginler doğuyu göremez halkımız ise izler. ab de 10 kişi izlese 1 reyting artar totalde 1000 kişi izlese 1 reyting artar totalde artmak düşmek daha zor

- - - Ekleme - - -

senin anan baban kardeşim ancam dayım yengen enişten halan total oluyo ab dediğin etilerdeki vs. zengin yerlerin zengin kişileri ab yi takmıyorum beni de ilgilendirmiyo zaten reytinge hangisi daha çok izlenmiş diye bakıyoruz toplamından da görüyoruz :D

hepsini üniversiteye yolladım AB olsunlar diye :))

Wow KAYIP ŞEHİR Baya Bir Yükselmiş !! Haftaya Zirveye Oynayacak Muhteşem Yaşasın !!

Yalan Dünya,Kayıp Şehir İzledim...
İKİSİDE SÜPER TEBRİKLER :U

- - - Ekleme - - -

kayıp şehir

geçen hafta total : 4.65
bu hafta :4.70

geçen hafta ab : 6.20
bu hafta 6.29

gerçekten yükselmiş :))
senin tahmininden daha iyidir sen demişin behzat ç dila hanım zirvede :D :d

arada bir dilaya da baksaydın :)

senin yüzünden birinci olamadık:)

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

senin tahmininden daha iyidir sen demişin behzat ç dila hanım zirvede :D :d

benim tahminimden daha iyi tabiki ama ben benim kadar tahminsiz tahminci olduğunu sanmıyordum forumda yalnız değilmişim :))

arada bir dilaya da baksaydın :)

senin yüzünden birinci olamadık:)

- - - Ekleme - - -

benim tahminimden daha iyi tabiki ama ben benim kadar tahminsiz tahminci olduğunu sanmıyordum forumda yalnız değilmişim :))
:D :d Yalan Dünya olmasaydı cuma günü Dila Hanım a bakardım güzel bir dizi :)

namaz kılma sahneleri artık tüm dizilerde var mahsunun dizilerine bak herkes namaz kılıyor yeni bişey değil yani sırf namaz kıldılar diye ab de yüksek alıyorsa bir dahakine camiden çıkmasınlar..

ben mahsunun dizilerinde gormedim pek paso bira icerler. :)))) araya sikistirlsrsa bilemem. ama bu dizide namaz kilma gosterilmiyordu bile yani normal olmasi gerekenler oluyor diyorum. sonucta bilal de feyzada dindar

ben mahsunun dizilerinde gormedim pek paso bira icerler. :)))) araya sikistirlsrsa bilemem. ama bu dizide namaz kilma gosterilmiyordu bile yani normal olmasi gerekenler oluyor diyorum. sonucta bilal de feyzada dindar

hayat devam ediyoru hiç izlmedinmi beyazsoy ismaille babası ibrahim iki bölümde bir namaz kılarlar ..

dediğin birayı görüpte bunu görmemen ilginç.. oysa son 10 bölüm bira içene rastlamadım.... ama hayatın gerçeğinde zaten namaz kılanda var bira içende herkes istediğini görüyor demekki :))

hayat devam ediyoru hiç izlmedinmi beyazsoy ismaille babası ibrahim iki bölümde bir namaz kılarlar ..

dediğin birayı görüpte bunu görmemen ilginç.. oysa son 10 bölüm bira içene rastlamadım.... ama hayatın gerçeğinde zaten namaz kılanda var bira içende herkes istediğini görüyor demekki :))

hde yi ilk bir kac bolumden sonra izlemedim mahsunun en son biu yu izledim orda bira raki icip duruyorlardi :)))))

- - - Ekleme - - -

senin anan baban kardeşim ancam dayım yengen enişten halan total oluyo ab dediğin etilerdeki vs. zengin yerlerin zengin kişileri ab yi takmıyorum beni de ilgilendirmiyo zaten reytinge hangisi daha çok izlenmiş diye bakıyoruz toplamından da görüyoruz :D

Obgzk de ne zenginlik vardi ne tecavuz nede baska bisey ama 27 aliyodu ab de yada suanda da bu soylediklerin yok ama hala yuksek.. Buna ne cvp uydurcan merak ettim. :d

hde yi ilk bir kac bolumden sonra izlemedim mahsunun en son biu yu izledim orda bira raki icip duruyorlardi :)))))

bira içki içenleri veya namaz kılanları görmek için dizileri takip etmiyorum her iki kesimde çevremde var zaten herkeste mutlu bir şekilde yaşıyor kimsenin kimseye zararı yok :)

hde yi takip etseydin görmüş olurdun ismaille ibrahimi .. biü dede ilk bölüm bira içenler varsa ikinci bölüm namaz kılanlarda çıkacaktır merak etme dengeyi sağlar mahsun :)

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu ve Günün Yorumu 3. Mesaja Eklendi :)

Dün yaptığım bütün tahminler tutmuş. Bir tek A/B`de Emirin Yolu Dilayı geçememiş. Diğerlerinin hepsi tutmuş. Endgame`in tahminleri yine tutmamış :D

Total
1. Huzur Sokağı
2. Yalan Dünya
3. Kayıp Şehir
4. Emirin Yolu
5. Dila Hanım

A/B
1. Yalan Dünya
2. Kayıp Şehir
3. Huzur Sokağı
4. Emirin Yolu
5. Dila Hanım

Dila Hanım ile Emirden birisi düşecek ama hangisi bilmiyorum :D

- - - Ekleme - - -

Emir batmadı, yeni format iyi gidiyor, kanal da reklam vermiyor, Emir ikinci bile olabilir yarın..

Yalan Dünya geçen hafta şans eseri 5 aldı diye bu hafta da alacak değil...

Emir 4 alabilir belki...

- - - Ekleme - - -

Emir coştu, yarın ikinci olacağı netleşti...

Üşenmedim tek-tek hızlıca buldum :D:D

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu ve Günün Yorumu 3. Mesaja Eklendi :)

Dün yaptığım bütün tahminler tutmuş. Bir tek A/B`de Emirin Yolu Dilayı geçememiş. Diğerlerinin hepsi tutmuş. Endgame`in tahminleri yine tutmamış :D

- - - Ekleme - - -

Üşenmedim tek-tek hızlıca buldum :D:D

endgame in eski mesajlarını takip etmen endgame için şansızlık :))

bizde ne potlar kıranlar var .. bir sıralama yapsan endgame sonuncu olur :))