9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

bira içki içenleri veya namaz kılanları görmek için dizileri takip etmiyorum her iki kesimde çevremde var zaten herkeste mutlu bir şekilde yaşıyor kimsenin kimseye zararı yok :)

hde yi takip etseydin görmüş olurdun ismaille ibrahimi .. biü dede ilk bölüm bira içenler varsa ikinci bölüm namaz kılanlarda çıkacaktır merak etme dengeyi sağlar mahsun :)

. karakter ne yapmasi gerekiyorsa onu yapmali. h.s de adamlar guya dindar ama bir icraat yoktu. benim elestirim onaydi. simdi az bucuk sukran ile bilalin dindar olduklarini anladik. benim elestirim senaryo bazliydi ama sen konuyu baska yere tasiyon :))

Huzur Sokağı bundan sonra Total de zirveyi kimseye kaptırmaz. Dizi AB de de iyi bir ciki yakalayarak resmen 9 Reytinge dayanmış, bakalım haftaya Yalan Dünya ile AB savaşında ne yapacaklar.

Yalan Dünya nin Totali ile AB si arasında hala Dağlar var ama dizi yinede iki grubtada başarılı gitmiş. AB de gecen haftaya göre düşüş yaşasada zirvede kalmış.

Emirin Yolu bir Türlü kendine gelemiyir çünkü izleyicisinin büyük kışmını Huzur Sokağı na kaptırdı. Dizi eskiden güçlü olduğu AB grubunda 3 Reytingi gecemiyor.

Dila Hanım Star Tv nin diger dizilerine kıyasla iyi gidiyor ama gerçeği söylemek gerekirse dizi bekleneni veremedi.

Behzat Ç. Bu hafta AB grubundada düşüş yaşayarak hem kanalını hemde sevenlerini üzmüş.

. karakter ne yapmasi gerekiyorsa onu yapmali. h.s de adamlar guya dindar ama bir icraat yoktu. benim elestirim onaydi. simdi az bucuk sukran ile bilalin dindar olduklarini anladik. benim elestirim senaryo bazliydi ama sen konuyu baska yere tasiyon :))

konuyu başka yere çekmezsem konu ilerlemez bir yerde boğulur :)

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

kurtlar vadisi repligi : " memati,rakibini cektigin yer derin olsun ki millet bogulmaktan sana cevap veremesin" :)))))))

Son düzenleme:
12 DİLA HANIM STAR TV 20:47:33 01:43:58 5,21 12,1

Sbt reytinglerine gore dila hanimin alacagi reyting kac acaba

yaklaşık hesabı bulmak için her dört dilimden en düşüğünü çıkraıp kalanların ortalamasını alınca yaklaşık sonuç çıkar
Ricamdir. Hesaplayabilirmisin ustad

5.20 civarı alacak gözüküyor.

- - - Ekleme - - -

izlemediğim halde repliğini kapmışım izlesem kimbilir ne cevherler çıkar benden :))

yokk be destere yanlis anladin. senin lafindan esinlenip ben uydurdum.o ozlu sozu :)))))) kurtlar vadisine yakisir o sozun diye :))))

12 DİLA HANIM STAR TV 20:47:33 01:43:58 5,21 12,1

yaklaşık hesabı bulmak için her dört dilimden en düşüğünü çıkraıp kalanların ortalamasını alınca yaklaşık sonuç çıkar

5.20 civarı alacak gözüküyor.

- - - Ekleme - - -

yokk be destere yanlis anladin. senin lafindan esinlenip ben uydurdum.o ozlu sozu :)))))) kurtlar vadisine yakisir o sozun diye :))))

ne güzel kendime yontmuştum lafı 10 saniye tahammül edemedin düzeltmeye gittin nedir bu çekememezlik anlamıyorum :))

Çok avantajlı durumuna rağmen iyi gitmiyor gerçekçi olursak, Kanal D yeni dizileri de gelince bu diziyi harcayacaktır...
Nereye İyi Gitmiyor Allah Aşkına PT2'de Bile Muhteşem Sonuçlar Alıyor PT1 ' de Olursa Düşünemiyorum Ne kadar yükselir artık ! Dizi Zirveye Oynuyor Sen Hala Harcanacak felan diyosun :) İmkansız !

@endgame PT2 dizisinin 15 shareden yüksek alması iyi demişti. Kayıp Şehir totalde 16, A/B`de 18 alıyor, hala kötü diyor :D

ne abartıyonuz yav p1 de de gördük halini p1 de olsa ilk 5 e giremez p2 de boşboş ortamda bu oranlar tabiki kötü huzur sokağı uzadığı anlarda halini görüyoruz

ne abartıyonuz yav p1 de de gördük halini p1 de olsa ilk 5 e giremez p2 de boşboş ortamda bu oranlar tabiki kötü huzur sokağı uzadığı anlarda halini görüyoruz
Pt1`de kaç kez yayınlandı ki? Tamam çok kötü batmış resmen

Cuma PT2 en dolu kuşak. Neden diöer günlerde de diziler boşluktan izlenmiyor? Bir tek bu dizi PT2`de bu oranları alıyor

Kmoi sbtde abde düşük totalde yüksek çıkmış hs yalan dünyaya nazaran düşük çıkmış totalde yalan dünya için geçerli bu

Neden Tek Huzur Sokağını Ortaya Koyuyorsun Diğer Yapımları PT2'de Olmasına Rağmen Çok Da İyi Geçiyor !!! Sadece KAYIP ŞEHİR PT2'de Bu Reytingleri Alıyor !!