Yalan Dünyanın erken bitmesi Huzura yarıyor.
Koçan eskiden 22.30da biterdi, bu da Kayıp Şehire yaratdı. Şimdi 23.30 da bitiyor
2-3 haftaya Yalan Dünya da 23:00'de biter, rekabet artar. Kayıp Şehir hiç izlenmiyor gibi bir şey...
Yalan Dünyanın erken bitmesi Huzura yarıyor.
Koçan eskiden 22.30da biterdi, bu da Kayıp Şehire yaratdı. Şimdi 23.30 da bitiyor
konu dışına çıkan çıkana bu konuya bakalım ne zaman kural konacak çok merak ediyorum
Arkadaslar bi duyum aldim ama gercek mi tam olarak bilmiyorum.. Acun ilicali intahat etmis!!!!
Arkadaslar bi duyum aldim ama gercek mi tam olarak bilmiyorum.. Acun ilicali intahat etmis!!!!
Hayda bak bir farklı konuya daha deyinildi
Yine her Cuma olduğu gibi yine 3.yılımızda da Show tv de Emir'in Yolunu izledik Olağan üstü bir bölümdü 3.sezonun en heycanlı aksiyonlu bölümüydü. Can'ın sahnelerini biraz daha çoğaltmışlar bu iyi geldi ya. :love_heart: Son sahne şimdi bitti, muhteşem bi bölümdü reytingleride baya artmış hak ediyordu helal olsun.
İntahat ne ki ? Aklıma kötü kelimeler geliyor, onun için Allah korusun diyesim var.
O zamanlar reklamsız yayınlanıyor ve arkasından tekrar veriliyordu.Şimdi normal düzenekde ilerliyor.Özet ve içerisine reklam yerleştirilmiş yeni bölüm.Yalan Dünyanın erken bitmesi Huzura yarıyor.
ibretlik eksiklik nojktadan sonraya bakınızsanırım yeni sensristler huzur sokagına yaramış gözüküyor. am seyirciyi biraz salak yerine koyuyorlar nereye kadar gider bilmiyorum