9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan Dünyanın erken bitmesi Huzura yarıyor.

Koçan eskiden 22.30da biterdi, bu da Kayıp Şehire yaratdı. Şimdi 23.30 da bitiyor

2-3 haftaya Yalan Dünya da 23:00'de biter, rekabet artar. Kayıp Şehir hiç izlenmiyor gibi bir şey...

konu dışına çıkan çıkana :d bu konuya bakalım ne zaman kural konacak çok merak ediyorum

konuya girene ödül verilse teşvik amacıyla en azından bir kaç kişi doğru yolu bulur mesela ödül olarak süper mod yapsalar ben konu dışına asla çıkmam :))

Arkadaslar bi duyum aldim ama gercek mi tam olarak bilmiyorum.. Acun ilicali intahat etmis!!!!

Kanal D, Kayıp Şehir'in ilk parçasının reklamsız uzun süre gitmesi için elinden geleni yapıyor, sanırım 50 dakika kadar reklam almadı başta...

Ama toplamda kanal tüm reklamı alacak, taktik var...

Yine her Cuma olduğu gibi yine 3.yılımızda da Show tv de Emir'in Yolunu izledik :) Olağan üstü bir bölümdü 3.sezonun en heycanlı aksiyonlu bölümüydü. Can'ın sahnelerini biraz daha çoğaltmışlar bu iyi geldi ya. :love_heart: Son sahne şimdi bitti, muhteşem bi bölümdü reytingleride baya artmış hak ediyordu helal olsun.

sanırım yeni sensristler huzur sokagına yaramış gözüküyor. am seyirciyi biraz salak yerine koyuyorlar nereye kadar gider bilmiyorum

Yine her Cuma olduğu gibi yine 3.yılımızda da Show tv de Emir'in Yolunu izledik :) Olağan üstü bir bölümdü 3.sezonun en heycanlı aksiyonlu bölümüydü. Can'ın sahnelerini biraz daha çoğaltmışlar bu iyi geldi ya. :love_heart: Son sahne şimdi bitti, muhteşem bi bölümdü reytingleride baya artmış hak ediyordu helal olsun.

Show blok reklamı bıraksın, bir de tam reklamlı haline bakalım dizinin. Ama o zaman da eskiye göre iyi gider...

Yalan Dünyanın erken bitmesi Huzura yarıyor.

Koçan eskiden 22.30da biterdi, bu da Kayıp Şehire yaratdı. Şimdi 23.30 da bitiyor
O zamanlar reklamsız yayınlanıyor ve arkasından tekrar veriliyordu.Şimdi normal düzenekde ilerliyor.Özet ve içerisine reklam yerleştirilmiş yeni bölüm.

Kayıp Şehir iki kategoride
de liderliğe yükseldi.
Totalde 7.11, AB'de 7.60
ratingle izleniyor

Yok cidden, intahar etmis haberi var seZen aksu'fan sayfasinda yaziyodu.. Digru mu gercekmi bilemiyorum ttabi :)

23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 7.12 , 2) ATV:
5.75 , 3) SHOW: 3.57 , 4)
STV: 3.28 , 5) STAR: 2.41