ab si düşük diziye en kaliteli demendne ab ne demek anlamadığını anlıyoruz normal karşılıyorum bu yorumukaliteli grup ab doğuyu izlemiyo bu adamlar ne kalitesinden bahsediyon koy iki tecavüz 2 karı kavgası ab uçsun kalite diye avunun sonra
ab si düşük diziye en kaliteli demendne ab ne demek anlamadığını anlıyoruz normal karşılıyorum bu yorumukaliteli grup ab doğuyu izlemiyo bu adamlar ne kalitesinden bahsediyon koy iki tecavüz 2 karı kavgası ab uçsun kalite diye avunun sonra
Banlar otamatik olarak açılır, yöneticiler kendisi açmıyor. Sen prncss'e söyledin ancak o kaldırmadı banını, sistem otamatik olarak kaldırdı zamanı gelince.
sistem hata mı yaptı saatinde açılmamıştı banBanlar otamatik olarak açılır, yöneticiler kendisi açmıyor. Sen prncss'e söyledin ancak o kaldırmadı banını, sistem otamatik olarak kaldırdı zamanı gelince.
sistem hata mı yaptı saatinde açılmamıştı ban
koçanı izlediğimi kim söyledi. ki koçana en büyük eleştiri benden geliyor ))) ben sadece cuma günü en çok izlenen dizi olmasınında sakınca yok diyorum bu izlediğimim anlamı çıkmazsalı günleri artık iki dizim var öbgz ve biü
sen sevmeyebilirsin senin sevdiğin dizilerde zaten benim sevmediğim türden koçanı izleyen bir arkadaşla aynı dizilerde anlaşmamız imkansız )
Saati kaçtı sana göre.
foruumn saati 1 sat önden gidiyo ama ben normal 9 u bekledim 9 u beş geçe princess e yazdım faceden
bzıları gibi düzenli ban yemediğim için bilemicem
Sistem yuvarlayarak tam saat gösteriyor, genelde 10-15 dakika sonra açılır.
sistem yuvarlayarak ceza süresini 3 günden iki güne indirse keşke.. sistem bile yuvarlama işini aleyhte yapıyor )
Tadına baktın sen de, tiryakisi olmazsın inşallah.
Ustura'da fragmanda gördüm bi adam vardi kadınla halvete giremiyordu Nesi varmiş? Sümbül Ağagillerdenmiymiş?benim için üzülme çok iyi başlamış helal olsun ustura olmasa kesin izlerdim ilerde zirveyi alır ab grubuna koy sevişme tecavüz izlerler böyle kalitenin tavan yaptığı yapımı izlemezler kaliteliler ya