5 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

mahonı sbt ye kızıyodun sonuçlar benzer çıkmış :))) şimdi tns ye atar yapar agb gelsin dersin :)))))

karadayı totalde acunu çok yakalamıs gözüküyor belkide gececekmıs acun biraz erken bolseymiş işler kotuymus :))) ama karadayıda sbt deki yükseliş yok sürekli yerinde sayıyor. artık karadayi haftaya da yükselmesse sonra zor yükselir ..

arka sokaklardaki yükseliş aslında trt ve showun yüzünden iki üç haftadır trt çizgi film yayınlıyor showsa uyduruktan kopak türk filmleri. dün ikiside yoktu buradaki çocuklar arka sokaklara geldi bide heycanlı bölüm olunca birinciliği aldı

İlk olarak, arka sokaklar cidden totelde buyuk bi is cikarmis dizi 10 reyting almis! Tebrik ediyorum cidden. Ab de ise yukselis yasamis ama hala cok iyi degil ab rakami..
o ses totelde dusus yasamis ama ab de oranlarini korumus..kolay kolay kimse ab'sini alamaz o ses'in..
karadayi gecen haftaki oranlarini almis, arka sokaklar eger gecen haftaki gibi izlenseydi, bu karadayiya yarayip belki 8'i bile gorebilirdi. Ama gayet iyi reytingleri..
osmanli kiyama, kiymislar diyorum. Baskada bisey demiyorum :)

mahonı sbt ye kızıyodun sonuçlar benzer çıkmış :))) şimdi tns ye atar yapar agb gelsin dersin :)))))

karadayı totalde acunu çok yakalamıs gözüküyor belkide gececekmıs acun biraz erken bolseymiş işler kotuymus :))) ama karadayıda sbt deki yükseliş yok sürekli yerinde sayıyor. artık karadayi haftaya da yükselmesse sonra zor yükselir ..

arka sokaklardaki yükseliş aslında trt ve showun yüzünden iki üç haftadır trt çizgi film yayınlıyor showsa uyduruktan kopak türk filmleri. dün ikiside yoktu buradaki çocuklar arka sokaklara geldi bide heycanlı bölüm olunca birinciliği aldı

olabılır ab o ses 5 reytıng kadar fark var

ha saba tümer sezen aksu reklamı reklami yaptı anca ab de 50. olmuş :))))) bu kız bıraksın sadece gulmeyle bu iş olmuyor ışte.

size asıl bugünün bombası ŞOK ŞOK ŞOK doktorlar artık yok . tns de doktorlar ilk yüzde yok :))))) sbt nin ve agb nin sısırdıgı doktorlar nakavlt oldu bu tarihte ilk :))))))))))

Arka Sokakları tebrik ederim başarılı bir total işi çıkarmış.O Ses Türkiye düşüş yaşamış totalde ama ab'si hala iyi tebrikler.Karadayı keza güzel gidiyor yine.

olabılır ab o ses 5 reytıng kadar fark var

olsa ne olurkı bu reklamcıların baktigi yer üstelik bu rakam ise yaramiyor reklamlarda acun hooop 3-4 de düşüyor reklamlar ızlenmıyor yani bu rakamlar sadece staraın aylık ab oranıni artırıyor ama kazanç yok.
ama karadayida reklama giriyor 7,5 izlenme oranı acunu 2 ye katlıyor :)))))))

olsa ne olurkı bu reklamcıların baktigi yer üstelik bu rakam ise yaramiyor reklamlarda acun hooop 3-4 de düşüyor reklamlar ızlenmıyor yani bu rakamlar sadece staraın aylık ab oranıni artırıyor ama kazanç yok.
ama karadayida reklama giriyor 7,5 izlenme oranı acunu 2 ye katlıyor :)))))))

beyazsoy yukarda allah var 14 dakka reklamda 4.77 aldı sen oyle san total oranı 14 dakıka reklamda buysa ab oranı 14 dk reklamda kacdırmsen hesap et gerçeklerı ortusturemessın

Dün akşam yine bir şey izleyemedim 2 hafta boyunca da izleyebileceğimi sanmıyorum.

Arka Sokakları görünce şok geçirdim. :S

O Ses'te pek değişiklik yok. Total 7 a/b 11 her hafta aynı hafif oynamalar dışında. A/b'de yine ilk 2'yi 11 ve 8 reytingle kapatarak rakipsiz olduğunu göstermiş. :)

Kabadayıcık'a yazık oluyor yahu. Bir yandan Arka Sokaklar bir yandan O Ses. :d

Ama inanıyoruz ki Karadayı da bir gün zirve yarışına katılacak. Mesela O Ses ve Arka Sokaklar yayından kalktığında zirvede olabilir. :d

Son düzenleme:
Ben Karadayı'nın özetinin durumunu anlayamadım...

[TD="class: xl70, width: 31, bgcolor: transparent"] 16 [/TD]
[TD="class: xl70, width: 191, bgcolor: transparent"] KARADAYI (OZET) [/TD]
[TD="class: xl70, width: 85, bgcolor: transparent"] ATV [/TD]
[TD="class: xl66, width: 64, bgcolor: transparent"] 19:59:33 [/TD]
[TD="class: xl66, width: 64, bgcolor: transparent"] 20:46:27 [/TD]
[TD="class: xl70, width: 39, bgcolor: transparent"] 3,59 [/TD]
[TD="class: xl70, width: 46, bgcolor: transparent"] 9,73 [/TD]

[TD="class: xl70, width: 31, bgcolor: transparent"] 20 [/TD]
[TD="class: xl70, width: 191, bgcolor: transparent"] KARADAYI (OZET) [/TD]
[TD="class: xl70, width: 85, bgcolor: transparent"] ATV [/TD]
[TD="class: xl66, width: 64, bgcolor: transparent"] 19:59:33 [/TD]
[TD="class: xl66, width: 64, bgcolor: transparent"] 20:46:27 [/TD]
[TD="class: xl70, width: 39, bgcolor: transparent"] 3,01 [/TD]
[TD="class: xl70, width: 46, bgcolor: transparent"] 8,32 [/TD]

Büyük Risk a/b'de ilk 10'a girmiş! Hem de kanallarda ana haberler varken yayınlanmış. 19.20-19.45 arası.

Kanıt Total'de 16, A/B'de 13 share almış, kötü sayılmaz ama bu ivmeyi devam ettiremezse yayından kalkabilir, 15 share'ın altına düşmemesi lazım...

o ses türkiye ab grubunda açık ara zirvede yer almıs özet bölümü ise ikinciligi almıs ilk ikiyi kapatmıs milyonlar star'a kaldı helal olsun acun medya .

kaka sokaklar o sesi totoşta indirdiği için kutluyorum..:) arkada her hafta birini öldürseler, zaten başrolde bir kamyon oyuncu var sezon sonuna kadar totoş liderliği garanti...

o ses ab grubu proğramı imiş!!! ab deneklerini kutluyorum hep aynı incir çekirdeğini doldurmayan esprilere ve ıstılıp ısıtılıp önümüze konan yetenek kabızlarını merak edip izledikleri için ab grubuda alkışı haketmiş:)

günün tek kaliteli yapımı karadayıydı, geçen haftaya göre hem ab grubunda hemde totalde reytinglerini yükseltmiş total sorun değilde ab grubunda karadayının aldığı reytingler en az 12 olmalı, yolunu şaşırıp macuna takılan sayın ab grubu halkımız bir gün doğru yolu bulup karadayıya döner umarım ..