3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

daha kim ölecek be arkadaş memati bile öldü bu dizi karakterlere isimlere bağlı değil bu kanıtlandı tescillendi senaryoya bağlı hatta hakan boyav kendisi söyledi kurtlar vadisinde kimsenin önemi yoktur bu bir takım birileri sürekli gidip gelir ama takım sürer kurtlar vadisi nin en büyük farkı budur dedi çakır dan sonra reytinglerini arttıran bir dizidir çakır kadar sevilen benimsenen bir karakter gelmedi türkiye ye bence senaristler belirtmese de çakır asıl başkarakter polat ın çok önüne geçiyodu çektiler kenara :D

Yani suan polat ve abdulhey olse , dizinin tek izleneni polat olse reytingini yukseltir yani :d :d dedigin buna cikiyo :d

neyse boşver şimdi yav aga şefkat tepe de şahinin manitası aslı yok mu onun sesine noldu orayı görmedim konuşamıyo kız

Bir tane erkek arkadaşı vardı, onla şehirde otururken, teröristler saldırı yaptı, boğazından vuruldu ve ses telleri koptu. Sevgilisi teröristin tekiydi ve Aslı'da bunu bilmiyordu, sonra sevgilisi Celil tarafından öldürüldü.

5-6 bölümdür sessiz durumda, 1-2 bölüme iyileşir gibi gözüküyor. :)

Iyi geceler Kadir, huzurlu ve memnuniyetli rüyalar dilerim

22:45 - 23:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 8.13 , 2) FOX:
6.35 , 3) STAR: 4.55 , 4)
SHOW: 3.21 , 5) TRT1: 1.84

Bir tane erkek arkadaşı vardı, onla şehirde otururken, teröristler saldırı yaptı, boğazından vuruldu ve ses telleri koptu. Sevgilisi teröristin tekiydi ve Aslı'da bunu bilmiyordu, sonra sevgilisi Celil tarafından öldürüldü.

5-6 bölümdür sessiz durumda, 1-2 bölüme iyileşir gibi gözüküyor. :)

aga onları hepsini biliyom hatta şahin çiçek yolluyodu o terörist yolladı sanıyo oraları hepsini izledim o vurulduğu yeri görmemişim kağıda yazıyo komik oluyo :d

ilk defa duyuyorum bu dileği :D

- - - Ekleme - - -

zümrüt-azra koalisyonu kuruldu güzel :D ılgazlar korksunartık
bu okan da psikopat çıktı beyaz gelincik te de deli rolündeydfi

imzandaki pargaldo çok iyi bir forvet 90 sana takıyor topu, o çıkarsa diziden forvette büyük bir yıldız kaybolacak :))

Aklıma geldi yazayim bi madem kanal d bu kadar büyük bir şike yaptı peki o zaman star niye sürünüyordu ikiside doğan grubunun değil miydi şike yapan iki kanalda da yapar bence kanıt olmadan konuşmak gereksiz