3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Konu dışına çıkmayalım lütfen. Beni konuyu kilitlemeye zorlamayın!

katılıyorum remre biz xemreyle konu içinde dolaşıyoruz zaten:) çınarla ilgili dedikodu yapıyoruz konu dışıyla işimiz olmaz :))

Yetenek bugün sıkıcıydı biraz baktım harryde dublaj yönünden kötüydü

Suanda o dizide polat , abdulhey bide birisinin adini diyodunuz surekli ama hatirlamiyorum o ismi, bunlar ciktiginda o dizi 5'i zor mu zor gorur.. Bana helvadan , meydan muharebelerinden bahsetme sana soyledigim kisilerin yoklugunda dizi hala bugunku rakamlar alabilirmiydi soruyorum.. Soruyu kvp gore oykulendirm ama hala anlamadim, sorumun karsiligi olmayan cvp yazdin. İlk bi anla sonra yazicagini dusun ve yaz bu sorumun cevabi degil.

daha kim ölecek be arkadaş memati bile öldü bu dizi karakterlere isimlere bağlı değil bu kanıtlandı tescillendi senaryoya bağlı hatta hakan boyav kendisi söyledi kurtlar vadisinde kimsenin önemi yoktur bu bir takım birileri sürekli gidip gelir ama takım sürer kurtlar vadisi nin en büyük farkı budur dedi çakır dan sonra reytinglerini arttıran bir dizidir çakır kadar sevilen benimsenen bir karakter gelmedi türkiye ye bence senaristler belirtmese de çakır asıl başkarakter polat ın çok önüne geçiyodu çektiler kenara :D

Kanal d çok iyi gitmiş yine bu 15 pek iyi gidemez neredeyse hepsi reklamdı

emreemreu reyting konusu reyting konuşuluyo nereye kilitliyon konuyu

en sevmediğim şey 1.mesajımın silinmesi 2.konunun kilitlenmesi reyting konusu işte gs-fb tartışması mı var akp-chp tartışması mı var yok ee nereye kilitliyon yok öyle bişey

yok aga kilitleme vadiyi onlar kattı :D

- - - Ekleme - - -

yok aga kilitleme vadiyi onlar kattı :D

al işte adam konuyu açar sonra da kutluyorum der gelde ban yeme forumdan çıkim yoksa banlancam