"Su Gibi"de Gelin Adayı Damat Adayını Dövmeğe Kalkarsa ! FF Özel.

Aynen, Esra programi muhtesemlestiriyor. Bana göre Türkiye'nin en iyi kadin sunucusu, zaten bunun için de 2 kez Altin Kelebek kazandi.

şuan ikitane iyi kadın programcı var biri müge biri esra zzati ikisi de olmazsa atv dökülür :))))

- - - Ekleme - - -

FOX'un en iyi seyircisi seçildiğime göre evet seyrediyorum hemde FOX'taki her şeyi :d

bez bebeği de izliyon mu :)))))

müge anlı içimizi karartmaktan başka birşey bilmiyor zaten :D

- - - Ekleme - - -

hemde FOX'taki her şeyi :d

sana göre değil haluk .. tv deki herşeyi izlemek zorunda değilsin :)))) kadınların behzat ç si işte :)))))))

Son düzenleme:
Kimse bana karışamaz ve bir şey diyemez. FOX seyrediyorum diye . size soracak halim yok.:d

Reyting uğruna yapmayacakları şey yok. İyi program yap, iyi reyting alır zaten. Almasa bile sorun değil, en azından iyi bir program yapıp, izleyici kitleni oluşturursun.

su gibi de klasııgi bu internete skandal ve su gibi yazın neler neler çıkacak :))))

Aynen, yok su bununla tartismis yok bu bunla kavga etmis falan filan. Reyting arttirmak için yapilan hamleler.

bide evlenmemek için gelenlerle dolu :)))) 4-5 yıldır evlenemeyen var :))) kolpa çoğu :))))

- - - Ekleme - - -

Videosu çıkan birşey nasıl özel oluyor :)

çünkü videoyu ben yuklendim de ondan :)) diğer internet sitelerinde yok haber artık yarın verirler bu haberi :)))))

bide evlenmemek için gelenlerle dolu :)))) 4-5 yıldır evlenemeyen var :))) kolpa çoğu :))))

- - - Ekleme - - -

çünkü videoyu ben yuklendim de ondan :)) diğer internet sitelerinde yok haber artık yarın verirler bu haberi :)))))

beyazsoy sanirim burada aday olan kisiler cast ajanslarina da bagli olan kisiler..

beyazsoy sanirim burada aday olan kisiler cast ajanslarina da bagli olan kisiler..

ünlü oluruz umuduyla geliyorlar ama show ve yarışma programlarindan pek ünlü çıkmadı. bir beren oda Allahtan ikinci oldu birinci olsa oda olamıyacaktı bide engin akyürek okadar . evlilik yarışmasından ünlü olan yok kulanılıp kulanılıp atılıyorlar

ünlü oluruz umuduyla geliyorlar ama show ve yarışma programlarindan pek ünlü çıkmadı. bir beren oda Allahtan ikinci oldu birinci olsa oda olamıyacaktı bide engin akyürek okadar . evlilik yarışmasından ünlü olan yok kulanılıp kulanılıp atılıyorlar

The durdane vardi bir ara, Star'dan TNT'ye transfer olud evlilik programinda.

Ve Isil Hanim, hollanda'da gelen. Ilk once esra erol'un programinda, sonra tnt'nin ve son olarak yemekteyiz'e katildi.