Benim favori dizilerimi aynı anda izlemekten tüm evrenleri karıştırma pic.twitter.com/OQTSHX1Aux
— Daroya (@Daroyabell) January 14, 2025
cadı(hürrem) hajskskdk pic.twitter.com/t6uWzVSWOs
— ˚˖𓍢ִ໋🦢˚ (@rachhelharddy08) January 14, 2025
Senin Meyrem'in yatacak yeri yok. .ssAynı @serhatt taki kaynana sevgisi
cadı(hürrem) hajskskdk pic.twitter.com/t6uWzVSWOs
— ˚˖𓍢ִ໋🦢˚ (@rachhelharddy08) January 14, 2025
Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından korkmaz tatlımSenin Meyrem'in yatacak yeri yok. .ss
Meryemin Halite en güzel kadın Bergüzar sen çok iyi seçtin demesine yarılıyorum Bergüzar abla Meryemle Halit o dönem çok yakıştırılınca kendini konuk oyuncu olarak sokmuştu diziye bu detay şu videoyu daha da komik yapıyo amk pic.twitter.com/vHHAir9s4K
— Daroya (@Daroyabell) January 15, 2025
bende kendi ışığıma güvenip meryeme methiyeler düzebilirimKendi ışığına güvenen başkasının parlamasından korkmaz tatlımşekil A
@Dosi @Bully @Yakamoz-Asi @MasacRE @Angelica @Royal_Highness @tekin @12.Adam
Meryemin Halite en güzel kadın Bergüzar sen çok iyi seçtin demesine yarılıyorum Bergüzar abla Meryemle Halit o dönem çok yakıştırılınca kendini konuk oyuncu olarak sokmuştu diziye bu detay şu videoyu daha da komik yapıyo amk pic.twitter.com/vHHAir9s4K
Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından korkmaz tatlımşekil A
@Dosi @Bully @Yakamoz-Asi @MasacRE @Angelica @Royal_Highness @tekin @12.Adam
Kudurke.
Bu dizide çok kişiden nefret ederim ama senin gibi hiç kimseden etmem oevladı İlyas lan sen 2 yıl Mehmed gibi şehzadenin yanında kaldın hiçmi sevmedin ısınmadın ona e be vicdansız hayin.Mahidevran sanada iyi oldu pic.twitter.com/O4tz9VdPl0
— Zeinashii (@zeinashii) January 17, 2025
Sen kendi işine bak.![]()
çok uyumlularbende kendi ışığıma güvenip meryeme methiyeler düzebilirim![]()
ana ogul ayni programa cikip birinin süleymana digerinin de nurbanuya atıfta bulunması söyle rolüne ve partnerine sadık kalıcaksın burda bile aynılar ahahahhe pic.twitter.com/llgalUEmkJ
— glamour (@lanabluess) January 17, 2025
Sen de çık artık MY kafasından iyice delirmişsin.melun.ss
Bu dizide çok kişiden nefret ederim ama senin gibi hiç kimseden etmem oevladı İlyas lan sen 2 yıl Mehmed gibi şehzadenin yanında kaldın hiçmi sevmedin ısınmadın ona e be vicdansız hayin.Mahidevran sanada iyi oldu pic.twitter.com/O4tz9VdPl0
— Zeinashii (@zeinashii) January 17, 2025------
çok uyumlular@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @Bully @cookies @ozmoturk @Aserat @12.Adam @Royal_Highness @MasacRE
ana ogul ayni programa cikip birinin süleymana digerinin de nurbanuya atıfta bulunması söyle rolüne ve partnerine sadık kalıcaksın burda bile aynılar ahahahhe pic.twitter.com/llgalUEmkJ
— glamour (@lanabluess) January 17, 2025
sosyal medyada binlerce insan var bim gibi, ne delirmesiSen de çık artık MY kafasından iyice delirmişsin.![]()
Onlar da deli o zaman.sosyal medyada binlerce insan var bim gibi, ne delirmesi![]()
kalmadı böyle yüce gönüllü insanlarOnlar da deli o zaman.![]()
etrafımda olup bitenlerden bir bok anlamama seviyem pic.twitter.com/kYxDAhRM9V
— Daroya (@Daroyabell) January 18, 2025
Aaa ben varım ya.kalmadı böyle yüce gönüllü insanlar
etrafımda olup bitenlerden bir bok anlamama seviyem pic.twitter.com/kYxDAhRM9V
— Daroya (@Daroyabell) January 18, 2025
seni kim aldattı acabaAaa ben varım ya.![]()
ibrahimin haticeyi sevdiğini öğrendiğinde verdiği ilk tepkinin bu olması yarıyo her seferinde pic.twitter.com/Qela1dwqCv
— rae (@lumiscvnt) January 17, 2025
Beni aldatacak adam daha anasından doğmadı.seni kim aldattı acaba
ibrahimin haticeyi sevdiğini öğrendiğinde verdiği ilk tepkinin bu olması yarıyo her seferinde pic.twitter.com/Qela1dwqCv
— rae (@lumiscvnt) January 17, 2025
hetero olsan senBeni aldatacak adam daha anasından doğmadı.![]()
Şu çocuğun 130 cariyeden 112 çocuğu olması... pic.twitter.com/OH4OBLm0iw
— Sinem (@1s3flyx) January 18, 2025
Ay ağzını hayra aç. 😱hetero olsan sen
Şu çocuğun 130 cariyeden 112 çocuğu olması... pic.twitter.com/OH4OBLm0iw
— Sinem (@1s3flyx) January 18, 2025
Aynı sen de bir uyurdun henty cavill , kıvanç ; uyanırdın @Maskeli Fedai ve @ForumdashAy ağzını hayra aç. 😱
kız azgınlıktan havale gecirerek uyanıyo yanında bitli rüstem’i buluyo :( pic.twitter.com/EJAfI5S2B3
— n (@haveumetn) January 20, 2025