"Su Gibi"de Gelin Adayı Damat Adayını Dövmeğe Kalkarsa ! FF Özel.

öyle çok var kanal kanal gezen ama vadeleri bitince yollanıyorlar ışte onlarda ekmek parası ışte

Yani para mi kazaniyorlar diyorsun beyazsoy?

tabi hergün gelenler seyircilerden bile para alıyor. eğer mikrofonla birine satasırsa extra para veriyorlar :)))) mini etek falan giyip evlenmeyenler onlar daha fazla alıyor :)))

- - - Ekleme - - -

Yani para mi kazaniyorlar diyorsun beyazsoy?

tabi hergün gelenler seyircilerden bile para alıyor. eğer mikrofonla birine satasırsa extra para veriyorlar :)))) mini etek falan giyip evlenmeyenler onlar daha fazla alıyor :)))

- - - Ekleme - - -

Ben hiç bilmiyordum bunlari beyazsoy, umarim Esra Erol'da yasanmaz bunlar..

Ben hiç bilmiyordum bunlari beyazsoy, umarim Esra Erol'da yasanmaz bunlar..

esra erolda da ara ara kavgalar oluyordu ışıl hanım tartısmıstı öyle tntye geçti :))))
ama esra erolda ara ara evlenmek için gelmedigi belli tipleri çıkarıyordu artık kast mi değil mi belli değil

esra erolda da ara ara kavgalar oluyordu ışıl hanım tartısmıstı öyle tntye geçti :))))
ama esra erolda ara ara evlenmek için gelmedigi belli tipleri çıkarıyordu artık kast mi değil mi belli değil

isil hanim sürekli yildirim bey'le tartisma çikariyordu.. yildirim bey bu yilin son gununde evlenmeye niyetliymis.. fenomen oldu yildirim bey

kupeli yaşlı adam :)))) evlendımı bari :))))))

hayir, bu yil sonunda evlenecekmis, iddasi ondan yana bakalim kendisine uygun es bulacak mi.. programda hakan da var, o da gazetelere çikmisti röportajlar edilmisti kendisiyle.. anlayacagimiz esra erol'da katilan her yarismaci üne sahip

hayir, bu yil sonunda evlenecekmis, iddasi ondan yana bakalim kendisine uygun es bulacak mi.. programda hakan da var, o da gazetelere çikmisti röportajlar edilmisti kendisiyle.. anlayacagimiz esra erol'da katilan her yarismaci üne sahip

esra erolun portföyü biraz klas zaten ab reytingi hep fazladir. gelen adayları özel seçiyor .. seviyesi düşük olanları almıyor .. bide eli yüzü düzgün olunca adaylar fenomen oluyor :))))

Saçmalıktan başka bir şey değil bu yapım.Haluk bunu da izliyor musun? :D

halugu yine banlamışlar. ondan cevap veremiyor. ama daha önce cevap verdi. izliyormuş hatta bez bebeği bilem izliyormuş :)))) bence ara ara bakıyordur sonuna kadar dayanımıyordur :)

Diger sitelerde alir birazdan, videon izlenme rekorlari kiracaktir beyazsoy :)

- - - Ekleme - - -

Diger sitelerde alir birazdan, videon izlenme rekorlari kiracaktir beyazsoy :)

yok okadar izlenmez . kendileri youtbdan alıp kendi sitelerine yüklerler. 90 kişi izlemiş :)))) dizilerle ilgili bir video yapsam 400bin 500bin kişi izler ama haber videoları çok az izleniyor

Son düzenleme:
yok okadar izlenmez . kendileri youtbdan alıp kendi sitelerine yüklerler. 90 kişi izlemiş :)))) dizilerle ilgili bir video yapsam 400bin 500bin kişi izler ama haber videoları çok az izleniyor

Ne gibi video mesela beyazsoy..

Mesela benim de youtube kanalim var ve yaklasik 1 milyonu geçen videolarim var..