Son Yaz da 1 reyting alınca 1 milyon kişi izlemiş oluyor o zaman. İzlenmez dedim diye 0 kişinin izleyeceğini söylemedim. Genelleme yaptım. Normalde yayınlansaydı bile düşük çıkardı. Bayramda dizilerin düşmesi çok normal. Heleki dram ve aksiyon dizilerinin düşmesi çok doğalvadi suan 2 milyon kisi izlio revan![]()
nerden vardın o kanıya? 1 reyting 1 milyon izliyiciye mi tekabul ediyor?vadi suan 2 milyon kisi izlio revan![]()
nerden vardın o kanıya? 1 reyting 1 milyon izliyiciye mi tekabul ediyor?vadi suan 2 milyon kisi izlio revan![]()
Jenerik yayınlayıp reklama girmiştir...Vadi neden 20:11'de başladı, başta reklam mı vardı 11 dakikalık ? Eğer böyleyse Vadi reklamsız gidecek demektir...
Yine tutmadı tahmininBBEB 20:37'de reklamdan çıktı, demk ki 20:25'de reklama girmiş...
Bu nedenle KVP bu aralıkta zirvede olur rahat...
- - - Ekleme - - -
20:15 - 20:30 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.29 , 2) ATV: 3.38 , 3) FOX: 2.47 , 4) SHOW: 2.1 , 5) TRT1: 1.52
Yine tutmadı tahminin![]()
Vadiyi açan özel yazısını özet sanıyo galiba![]()
Sonuş normal değil mi yani? Bayram bu. Elbet böyle olacakVadiyi açan özel yazısını özet sanıyo galiba![]()
Vadiyi açan özel yazısını özet sanıyo galiba![]()