herkesin Kurban bayramini kutlamak isterim..
bu arada birkaç saat yoktum çünkü yolculuktaydım , o yüzden arkadaşcıklar. yoksa sizden hiç ayrı durmaya niyetim yok bilirsiniz?
Seninde bayramin kutlu olsun haluk
bu arada birkaç saat yoktum çünkü yolculuktaydım , o yüzden arkadaşcıklar. yoksa sizden hiç ayrı durmaya niyetim yok bilirsiniz?
Cokk tesekkurler kemal senin de kutlu olsun bayramin.
fks14 burası reyting konusu kurban bayramı kutlama yeri değil benim mesajlarımı konu dışı diye siliyon ya onu da sil hadi
fks14 burası reyting konusu kurban bayramı kutlama yeri değil benim mesajlarımı konu dışı diye siliyon ya onu da sil hadi
+1. haklıya haklı
Eyvah Düşüyorum iki grupta da açık ara 3. olacak, çok net...
Haluk, FOX'ta emegi geçen tüm herkesin kurban bayrami mübarek olsun.. Umarim uzun yillar boyunca hep bizimle kalir FOX Türkiye
- - - Ekleme - - -
furkan adim yakup
senin de, ailenin de kurban bayrami mübarek olsun insallah hep bizimle kalirsin
Cokk pardon biliyodum furkan oldugunu ama cars oldugu icin aklima direk kemal gelmis
Tesekkurler furkan, senin de bayramin kutlu olsun (
Eyvah Düsüyorum Ben Bilmem Esim Bilir'i geçebilir bence..
https://fav10.net/f53/kurban-bayraminiz-mubarek-olsun-165924/ Bayram dileklerinizi bu konudan alalım
Orada da yazildi zaten
Buraya yazilmanin amaci; bizim reyting takipçilerimiz yani disaridaki misafirlerimiz
eyvah dusuom reklam
Daha uzun süre devam edecek mi, bitiyor mu?
Daha uzun süre devam edecek mi, bitiyor mu?