24 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gani'nin Pis yedilisi ise de çok iyi gitti , tebrikler gani müjde ve ekibi :D

BBEB reklama girmeseymiş 8 falan alacakmış galiba...

BBEB'i geç saate koysalar program şahlanacak...

arkadaslar yukarda allah var savunma gibi algılamayın

dizi arife günü ortalama reytingi 10 SBT GÖRE AB GRUBUNDA KURDA GÖRE 14 simdi tns 1 TOTALDEN 2 DE AB kırparsak

9 12 arife günü toplam reytingler gecen haftakinden çok çok düsük

firuze ve hürrem tt listesinde suan

bence bayram öncesi yayınlanmasi gayet iyi oldu dizimi izledim simdide eyvah düsüyorum bakıyorum

dikkat ettiyseniz muhtesem özeti 8 lere variyodu anlıklarda 6.47 aldı 1.5 REYTİNG KAYİP yani asa yukari 2 milyon kisi yok

bence bayramda sbt göre iyi gitmis zaten 13 15 e çıkması arifede hayalcilik olurdu son veri 9.u geçtigi onun 8 dakikasi reklam siz hesap edin reklamsız oran 10.5 falan.

23:15 - 23:30 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 9.52 , 2) KANALD: 6.51 , 3) SHOW: 1.97 , 4) STV: 1.74 , 5) ATV: 1.71

Star zirvede tebrikler, Kanal D bu zorlu günde de çok iyi dayandı..

arkadaslar yukarda allah var savunma gibi algılamayın

dizi arife günü ortalama reytingi 10 SBT GÖRE AB GRUBUNDA KURDA GÖRE 14 simdi tns 1 TOTALDEN 2 DE AB kırparsak

9 12 arife günü toplam reytingler gecen haftakinden çok çok düsük

firuze ve hürrem tt listesinde suan

bence bayram öncesi yayınlanmasi gayet iyi oldu dizimi izledim simdide eyvah düsüyorum bakıyorum

dikkat ettiyseniz muhtesem özeti 8 lere variyodu anlıklarda 6.47 aldı 1.5 REYTİNG KAYİP yani asa yukari 2 milyon kisi yok

bence bayramda sbt göre iyi gitmis zaten 13 15 e çıkması arifede hayalcilik olurdu son veri 9.u geçtigi onun 8 dakikasi reklam siz hesap edin reklamsız oran 10.5 falan.

mahoni düşmesi elbette çok doğal, bu sabah reytinglerin birden düştüğünü söyledik zaten, elbette akşam da düşük olacaktı...

Ama MY keşke bu reytingi alabilmek için geçen haftalardan farklı olarak reklam düzenini değiştirmeseydi. Dizi aslında daha da düşük alacaktı, Star her zamanki kurnazlığıyla mani oldu, benim takıldığım nokta bu...

Dizi arayanlar için alternatif ;
EsirŞehrinGözyaşları var FOX'da bence bakın, çok güzel dizi. gerçi haftaya bitecek :D

Buradan da herkesin Kurban bayramini kutlamak istedim..

Basta reyting konularimizi yakindan takip eden, siz degerli FF Üyelerimiz ve bizi hiç bir zaman yalniz birakmayan siz degerli misafilerimiz.. Kurban bayraminiz mübarek olsun.. Insallah hep bizimle olursunuz..

herkesin Kurban bayramini kutlamak isterim..

bu arada birkaç saat yoktum çünkü yolculuktaydım , o yüzden arkadaşcıklar. yoksa sizden hiç ayrı durmaya niyetim yok bilirsiniz? :D

Buradan da herkesin Kurban bayramini kutlamak istedim..

Basta reyting konularimizi yakindan takip eden, siz degerli FF Üyelerimiz ve bizi hiç bir zaman yalniz birakmayan siz degerli misafilerimiz.. Kurban bayraminiz mübarek olsun.. Insallah hep bizimle olursunuz..

Cokk tesekkurler kemal :) senin de kutlu olsun bayramin. :)