"Benim İçin Üzülme" 6 Kasım Salı atv'de Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acaba neden yayinlanma karari aldi atv?

Benim İçin Üzülme iyi bir dizi olabilir ancak Salı günleri tutunması zor gibi geliyor bana.Umarım yanılırım.

İki hafta içinde zirveyi alır ama neden ertelenmiş ?

- - - Ekleme - - -

İlk bölüm minimum 7 alır arkadaşlar, gerçekçi olun. :)

Allahin askina sali gunu altarnetif mi yok ?? Yapmayin seksenler tns cikmiyo diye gozunuze gelmemis olabilir.. 10 alan bi yapim seksenler ab de, merhaba var , ustura var, var anam var.. Neyse gelsin gelsin obgzk kucaklarini acmis bekliyo diziyi :d :d :d

Son Yaz gibi olur sonu. Hüsran. Yahu ÖBGZK gözlerde çok düşürülmüş. 9-10 reying alıyor hatırlatırım. Bu dizinin onu geçmesi için en çok izlenen 3. dizi falan olması lazım. Bu o kadar kolay mı? :D Son Yazda zirveyi alacaktı guya. Aldı ama sondan zirveyi aldı :F

- - - Ekleme - - -

Son Yaz gibi olur sonu. Hüsran. Yahu ÖBGZK gözlerde çok düşürülmüş. 9-10 reying alıyor hatırlatırım. Bu dizinin onu geçmesi için en çok izlenen 3. dizi falan olması lazım. Bu o kadar kolay mı? :D Son Yazda zirveyi alacaktı guya. Aldı ama sondan zirveyi aldı :F

Tabi alir ilk hafta zirveyi almaz olurmu hic :d :d ilk bolumuyle 12 reytingi rahat gecer bidee :d :d :d

İlk haftadan zirve zor, ikinci haftasında alır...

Salıya yeni bir kan gerekiyordu, ÖBGZ o alanda var olan boşluktan çok izleniyor, iyi bir dramayla çok geriler...

Bu dizinin tutacağı ortada, Mahsun dizilerini iyi başlatıyor. Bu sezon muhteşem reytinglere imza atar...

Bu dizi tutmaz, ÖBGZ ikiye katlar diyenlerle görüşelim yayın akşamı...

Bence genellikle kadinlar bu projeyi çok seveceklerdir.