Bence genellikle kadinlar bu projeyi çok seveceklerdir.
ATV birinci kanal olabilir bu gidişle eğer Star maçlara ara verirse...
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bence genellikle kadinlar bu projeyi çok seveceklerdir.
endgame iyi sisirion bu dizi ilk 100 e girerse basarıdır mahsun gisede çakıldı h.d.e çöktü babalar ve evlatlari kaldırıldı
endgame iyi sisirion bu dizi ilk 100 e girerse basarıdır mahsun gisede çakıldı h.d.e çöktü babalar ve evlatlari kaldırıldı
İlk haftadan zirve zor, ikinci haftasında alır...
Salıya yeni bir kan gerekiyordu, ÖBGZ o alanda var olan boşluktan çok izleniyor, iyi bir dramayla çok geriler...
Bu dizinin tutacağı ortada, Mahsun dizilerini iyi başlatıyor. Bu sezon muhteşem reytinglere imza atar...
Bu dizi tutmaz, ÖBGZ ikiye katlar diyenlerle görüşelim yayın akşamı...
Kesinlikle..
- - - Ekleme - - -
Sana kalsa tum diziler boslukt an izleniyor kendine baska bi koruma kalkani bul ben her sali burdayim asil sen yoksun
Mahsun Kirmizigül Twitter'da dizinin ASIL tanitimi daha çikmadigini söyledi.. O tanitim çok iddiali olacakmis.
Bunlar soft tanıtım elbette, asıl tanıtım HDE'de olduğu gibi kan-şiddet-silah-tecavüz-cinayet dolu olacaktır, Mahsun'un iddia dediği bu çirkinliklerdir. Reyting de bunlardan gelir zaten...
Umarim Mahsun Kirmizigül bu diziyi de 3-4 bölüm sonra birakmaz.
Öyle olacaktır bence, Mahsun sadece tutturmakla ilgileniyor, izleyicilerle alay eder gibi dizinin kalitesizleşmesine göz yumuyor...
Neden öyle yapiyor anlamiyorum sahsen. Madem bir dizinin tanitimlarina vs çok emek veriyorsun, bölümlerine de emek vermelisin bence.
Kesinlikle, senaristi-yönetmeni değişen diziden hayır gelmez, ilk bölüm 30 günde çekiliyorsa, diğer bölümler de 30 günde çekilmeli. Çekemiyorsan bu işi hiç yapma...
Evet, ilk bölümlere çok fazla emek veriliyor. Diger bölümler ise 5-6 bölümde çekilerek kalite düsüyor ister istemez maalesef..
Evet, sektörün seyirciye saygısı kalmamış, her şey para...
Umarim yakin zamanda bunlari degistirecek kisi(ler) geliyor
İnşallah, kısa süreli, az bölümlü diziler gelir kalite açısından...
Bakalım dizi ilk bölümüyle sürekli reklam verecek mi? yoksa karadayı gibi hiç reklam vermeyecek mi bunu merak ediyorum cidden