baska günlerdede zaten şansı yokki.bu dizi salı günü olursa tutmaz ..
baska günlerdede zaten şansı yokki.
Huzur sokağı cumanın lideri hiç bi güç gününü değiştirmesine yetmez)neden yokki mesela cuma günü koçanı kaldırıp bu diziyi koyabilirler hemde süper reytingler alır mahsunun dizileri cuma izlenir ..
Dizi en büyük favorim, küçümsemeyin, üzülürsünüz. Mahsun'un tüm işleri patlar, gerçi çabuk söner ama olsun.
Huzur sokağı cumanın lideri hiç bi güç gününü değiştirmesine yetmez)
sbt de alır tabii 15 i şimdi 5 bile alamıyormahsunun işleri biraz dramı boldur ama yinede kalitelidir bence gün seçimi yanlış gününü değiştirip cuma yaparlarsa 15 reyting alır
salı olursa 3 reyting alır ..
- - - Ekleme - - -
lider dediğin koçan 6 reyting alıyor geçen sene hayat devam ediyor 15 reytinglerle başladı yayın hayatına ..
hem koçanın 6 reytingide uydurma asıl oranı 2 yi geçmez şişir şişir anca altıya ulaştırdılar ..
mahsunun işleri biraz dramı boldur ama yinede kalitelidir bence gün seçimi yanlış gününü değiştirip cuma yaparlarsa 15 reyting alır
salı olursa 3 reyting alır ..
- - - Ekleme - - -
lider dediğin koçan 6 reyting alıyor geçen sene hayat devam ediyor 15 reytinglerle başladı yayın hayatına ..
hem koçanın 6 reytingide uydurma asıl oranı 2 yi geçmez şişir şişir anca altıya ulaştırdılar ..
Destere bazen ben de uçuyorum ama aynı dizi için bir gün 15, bir gün 3 alır demiyorum.
Salı en uygun gün, tek rakibi ÖBGZ, onun da izleyicileri sabit değil, iyi bir dizi bulurlarsa hemen geçerler, Mahsun da bu ortamı oluşturuyor...
eee cuma dila hanım ? Nereye 15 reyting alıyoröbgz nin seyircisi toplama seyirci değil 10 reytinglik bir sadık seyircisi var. o açıdan hangi tip dram dizisi gelirse gelsin salı günü bu dizi tutmaz .. babalar ve evlatlar son yaz, öbgz nin kurbanı olan son iki dizi,
cuma günü ise daha hiç bir dizi tam rayına oturmamış yeni gelen dizilerin başarılı olacağı bir gün .. yani atmıyorum mantıklı bir şekilde yorum yapıyorum ) salı iş yapmaz cuma 15 reyting alır
eee cuma dila hanım ? Nereye 15 reyting alıyor
Şaka maka 2'si 1 günde olsa naparsın?ya dilada 15 alır diğerleri zaten ıvır zıvır şeyler bir gün için 30 reyting yeterlidir )
öbgz nin seyircisi toplama seyirci değil 10 reytinglik bir sadık seyircisi var. o açıdan hangi tip dram dizisi gelirse gelsin salı günü bu dizi tutmaz .. babalar ve evlatlar son yaz, öbgz nin kurbanı olan son iki dizi,
cuma günü ise daha hiç bir dizi tam rayına oturmamış yeni gelen dizilerin başarılı olacağı bir gün .. yani atmıyorum mantıklı bir şekilde yorum yapıyorum ) salı iş yapmaz cuma 15 reyting alır
Şaka maka 2'si 1 günde olsa naparsın?
Salı tutunamayan diziler zaten çok kötüydü, tek kanallı yayın yapılsa, hiç rakipleri olmasa bile o diziler tutmazdı
Bu dizi ise gün-saat tanımaz, bol keseden reyting alır, ÖBGZ'yi de %30 oranında zayıflatabilir, seyirci kitlesi aynı çünkü...
Güvenıyorsun sen bu Mahsun'un son projesine?Salı tutunamayan diziler zaten çok kötüydü, tek kanallı yayın yapılsa, hiç rakipleri olmasa bile o diziler tutmazdı
Bu dizi ise gün-saat tanımaz, bol keseden reyting alır, ÖBGZ'yi de %30 oranında zayıflatabilir, seyirci kitlesi aynı çünkü...
önce dilayı izlerim, benim için üzülmeyi tekrardan izlerim.. dilaya alıştık bir kere bırakmam bitene kadar )
- - - Ekleme - - -
öyle deme geçen sene hayat devam ediyor geldiğinde ldığı 15 reyting boşluktandı özellikle hanımın çiftliği izleyicileri dizileri bittiği için arayıştaydı o yüzden yüksek aldı .. ama aynı dizi hanımın çiftliği yayındayken gelse 5 i geçemezdi ..
Güvenıyorsun sen bu Mahsun'un son projesine?
Bence Babalar ve ogullar gibi erkek ağirlikli HDE gibi aşk odaklı olabilir...
Hiç sanmıyorum, 15 değil de 10 alırdı, seyirciler dizilere yapışık değil, daha iyi bir şey bulduklarında hemen değiştirirler kanalı...