18 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
total ab aynı olduğu bölümler aşırı fazla

kurtlar eskiden ulusalcı takıldıgı anlar absi yüksekti ama şimdi daah çok hükümet polikitasıyla uyumlu tez işliyor ondan absi artık yüksek olmaz ayrıca abye hitap edecek bir çizgisi yok. dün sanırım vedada halvet vardı:))) ondan yükselmiş olabilir. :))))) kurtlar vadisinin önünden hafifçe olsada çekildi veda yükseliş sebebi ondandır. atv kurtlardan sonra kim milyoner olmak isteri koyacaktır yakında veda ozaman halvetlere de bogulsa şansı kalmayacak :))))))

İlk önce takasa mesajım var , takas benim tahminlerime 2 günndür hayal diyosun ve hep yorum atoyosun ama 2 gündür görüldüğü gibi ama 2 gündür görüldüğü gibi ben haklı çıkıyorum yanlış mı? İlk önce çarşamba ben dedim ki 12 ile 15 alır , hayal ötesi dedin sen dedin 9 ile 12 ve sonuç 11,3 ve 14,2 aldı ben daha doğru , perşembe ben dedim total 12,5 ab 9 dedin ki mynin tahminlerine göre vadi düşecek uek 1 1,5 artacak vay be 1 1,5 sen dedin total 14-15 ab 11 veee sonıç total 12 , ab 10 aldı yine tahminlerin yanlış çıktı , görüldüğü üzere hayal dedin vay be dedin ama işte gerçek sonuçlar.

YORUMUM;
KVP totalde 12,11 reytingle açık ara zirvede yer almış , abde 10,07 reyting alarak bu hafta yükselmiş.
UEK totalde 5,23 reyting alarak baya iyi gitmiş , abde ise 7,04 reyting alarak 2 reyting yükselme yaşamış.

my 1.si senin tahminlerin 2 gündür tutmuyo
sen my total 12 ab 15 dedin 11-14 aldı :D ben ise senin o abartmana karşılık 9-12 dedim hatta sonra kreys 10 u geçer deyince ben de biliyom aga my ye inat öyle yaptım bence total 10 ab 13 alır dedim be tutturdum sayılır :D
2.si sen vadi ab de 9 alır dedin 10 aldı yani yine tutmadı total ise tuttu yani her yorumunda takas şöyle dedi ben böyle dedim falan demene gerek yok senin tahminlerin tutmuyo

- - - Ekleme - - -

vadinin totalde düşmesinin tek sebebi var reklamlar vadi forumlarına baktım çoğunluk reklamlardan şikayetçi bizim gibi çok sık reklam giriyo bi de arada 30 sn ara 1 dk ara falan yapıyolar onun da dışında dizinin içinde inanılmaz bi reklam var her tabela reklam her şey rekalm resmen reklam manyuağı yaptılar vadiyi ona rağmen hala haftalıkta 1.olması ise vadi farkıdır son 45 dk reklamsız oynasa 14 ü geçerdi vadi inanılmaz bi son bölüm izledik o ne müzik o ne aksiyon tavana yaptı tavanı deldi geçti resmen süper ötesiydi müzikler coşturdu süperdi tekrar takrar izliyorum :D

vadiyi baştan sonra izlemedim ara ara zaping yaparken nasıl bir senaryo geliştiriyorlar diye baktım. memamtinin boşlugu dolmamış. çakır öldükten sonra ikinci adam olan polat yükselmiş çakırın yeri dolmuştu ama vadide şuan mematini boşlugu pek dolmamış. kara'yı polat yanına almış gibi gözüküyor. mematini boşlugu karayla dolar ama kurtlar yeni bir karakter oluşturamış gözüküyor. düşüşüşn birinci nedeni bu ikincisi suriyeye takılıp kaldı vadi, çıkamadı gitti. süriyenin kendine hayrı yok muhaliflerle başa çıkamıyor ama türkiyede operasyon yapıyor olacak iş değil. suriyeden ziyade iranı işlese vadii senaryo olarak daha mantıklı olur. suriye kim ki yıllar boyu iranın stepnesi olmuş iranı abi olarak görmnüş bir ülke ki iranın osmanlıdan günümüze gelen politikası baz alınacak olursa türkiyeyle sürekli mücadele içinde kurtlar yanlış politika üzerinde. aslında vadi kesinlikle iranı işlemeli onun türkiye ve islam ülkeri arasındaki ilişkileri kurcamalı

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi totalde düşüş, A/B'de yükseliş yaşamış
Umutsuz Ev Kadınları 3 alır diyorlardı ama ben yükseleceğini söylemiştim. Totalde 5, A/B'de 7 reytingi aşarak çok iyi gitmiş. Senaryodaki bir kaç değişiklikle A/B'de zirveyi alabilir. Hani Vadiciler Usturayla OBZK arasında 3 reyting fark varken, diyorlardı ya Ustura bir kaç haftaya geçer diye, şimdi de aynı yorumu UEK için yapsınlar :D
Hayatımın Rolü ve Ağır Romana yavaş yavaş elveda. Hayatımın Rolü UEK'yı A/B'de geçer yorumları yapılırken söylemiştim UEK çok daha güçlü diye

my 1.si senin tahminlerin 2 gündür tutmuyo
sen my total 12 ab 15 dedin 11-14 aldı :D ben ise senin o abartmana karşılık 9-12 dedim hatta sonra kreys 10 u geçer deyince ben de biliyom aga my ye inat öyle yaptım bence total 10 ab 13 alır dedim be tutturdum sayılır :D
2.si sen vadi ab de 9 alır dedin 10 aldı yani yine tutmadı total ise tuttu yani her yorumunda takas şöyle dedi ben böyle dedim falan demene gerek yok senin tahminlerin tutmuyo

- - - Ekleme - - -

vadinin totalde düşmesinin tek sebebi var reklamlar vadi forumlarına baktım çoğunluk reklamlardan şikayetçi bizim gibi çok sık reklam giriyo bi de arada 30 sn ara 1 dk ara falan yapıyolar onun da dışında dizinin içinde inanılmaz bi reklam var her tabela reklam her şey rekalm resmen reklam manyuağı yaptılar vadiyi ona rağmen hala haftalıkta 1.olması ise vadi farkıdır son 45 dk reklamsız oynasa 14 ü geçerdi vadi inanılmaz bi son bölüm izledik o ne müzik o ne aksiyon tavana yaptı tavanı deldi geçti resmen süper ötesiydi müzikler coşturdu süperdi tekrar takrar izliyorum :D

Tamam diyelim ki sen çarşamba dedin 10ve13 , ben 12ve15 , ama 11,3 ab 14,2 yinede benimkileri taha doğru , perşembede sen dedin 14ve11 , ben 12ve9 ama 12ve10 aldı , yani sen total 2 fazla söylemişin ab 1 fazla bende total tam ama 1 az yinede senin hayal dediğin tahminlere çok yakın aldılar.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar dün akşamın sbt ve tns reytinglerini paylaşabilirmisiniz önemli bir ayrıntı yakaladım sizinle paylaşmak isterim

Uek çok çok iyi gidiyor aynı şekilde Veda da.Bence Perşembe için bu reytingler yeterli.
Star Perşembeyi kaybetmiş gibi gözüküyor.

sbt ve tns reytinglerini ölçen denekler farklı kişiler ve insanlar... vadinin önceki haftaki reytinglerine bakın sbtde 13 total 13 ab almış tns dede total 13 abde 9 kusur reyting almış... bu haftaya baktığınızda sbt 1 düşüyor ab 1 yükseliyor ne hikmettse tns de totali 1 düşüyor absi veeee 1 reyting yükseliyor hadi bu tesadüf değil önceki hafta sbt totalde ab de aynı ab grubu reytinglerin totalle bir açıklanma sebebi şaibeyi ortadan kaldırmaktır reyting grupları birbirinden ayrı insanlar demektir tns dede vadi haftanın totalde en fazla izlenen dizisi ama ab grubunda aldığı oran 9 reyting reytingin doğru ölçüldüğünün kanıtı ab total arası reyting farkının 1-2 olmasıdır bu yüzden bu hafta reytinglere operasyon yapıldı sbtde oranlar 13-13 den 12-14 e tnsdede 13-9 dan 12-10 çekildi yani programların kalitesiyle alakalı değil böyle yapıldııki şaibe ortadan kalksın biz doğru ölçüm yaptık diyelim .... bu reyting ölçenler ya ölçmeyi bilmiyor yada ölçüm yapmayıp kafadan liste veriyor yorum ve kararlar sizin....

- - - Ekleme - - -

ben hem sbt ye hem de tns ye güvenmiyorum sbt reyting şişiriyor kafasına göre at oynatıyor trt yi kandırmaya çalışıyor tns nin reyting ölçtüğüne inanmıyorum sbt yi takip ediyor ona göre daha düşük reytingli bir liste hazırlayıp herkesi kandırıyor muhteşem yüzyıl sbt ab 16 tns ab 14 sbt total 13 tns ab 11 hep 2 reyting altı çıkıyor sonuç ne hikmetse reklam veren şirketler sbt yi takmıyoruz diyorlar ama onu bırakın trt dışındaki kanalların bile bizim takip ettiğimiz sbtnin canlı verilerini takip ettikleri ortaya çıktı.... buna ne demeli

hızlı gonseles biraz yavaşla :))) ortada hiç şaibe yok bu hafta kurtların ab de yükselmesinin sebebi uek nın reklamlı yayınlanması malum uek absi yüksek dizi ve komedi dizilerinde seyirci hemen kaçar.. totalde yükseliş vadiyi izleyen bilir geçen hafya göre daha ölümlü daha çatlamalı patlamalı geçti dizi böyle durumlarda kurtların total reytingi düşer. ayrıca iki denek sisteminde deneklerin benzzer egilim göstermesi ölçümlerin şaibesiz oldugunu göstererir( sbt yi baştan beri eleştiriyoruz denek seçimi yanlış)

ben hem tns ye hem de sbt ye güvenmiyorum sbt trt yi kandırmak için reyting şişiriyor dikkat çekmemek için diğer dizileride şişiriyor tns nin hala reyting ölçtüğüne iannmıyorum o herkesi kandırıyor bir liste veriyor sbt nin sonuçlarıyla uyumlu muhteşem sbt total 13 tns 11 sbt ab 16 tns 14 hep 2 reyting altına bak tns yi görüyorsun masada hesaplanıyor bence çünkü hala daha sistemi oturtamadı günü kurtarıyor.... kimse sbt yi takmıyoruz diyor ama tns geleli 1 ayı geçti hiçbir kanal sbtden çıkmadı henüz artı reklam verenlerden kanal yöneticilerine kadar herkesin bizim baktığımız sbt canlı verilerini takip etmesi neyin göstergesi acaba