18 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadi reklamı ayarlasaydı total 14 ab 11 i kesin geçerdi dün

ben hem tns ye hem de sbt ye güvenmiyorum sbt trt yi kandırmak için reyting şişiriyor dikkat çekmemek için diğer dizileride şişiriyor tns nin hala reyting ölçtüğüne iannmıyorum o herkesi kandırıyor bir liste veriyor sbt nin sonuçlarıyla uyumlu muhteşem sbt total 13 tns 11 sbt ab 16 tns 14 hep 2 reyting altına bak tns yi görüyorsun masada hesaplanıyor bence çünkü hala daha sistemi oturtamadı günü kurtarıyor.... kimse sbt yi takmıyoruz diyor ama tns geleli 1 ayı geçti hiçbir kanal sbtden çıkmadı henüz artı reklam verenlerden kanal yöneticilerine kadar herkesin bizim baktığımız sbt canlı verilerini takip etmesi neyin göstergesi acaba

Sbt resmi değil ki. Önüne geleni ölçüyor :D
Yani benim bildiğim bu. Sbtden çıkmak ya da Sbtye girmek gibi bir şey olamaz. Sonuçta resmi değil :)

hızlı gonseles biraz yavaşla :))) ortada hiç şaibe yok bu hafta kurtların ab de yükselmesinin sebebi uek nın reklamlı yayınlanması malum uek absi yüksek dizi ve komedi dizilerinde seyirci hemen kaçar.. totalde yükseliş vadiyi izleyen bilir geçen hafya göre daha ölümlü daha çatlamalı patlamalı geçti dizi böyle durumlarda kurtların total reytingi düşer. ayrıca iki denek sisteminde deneklerin benzzer egilim göstermesi ölçümlerin şaibesiz oldugunu göstererir( sbt yi baştan beri eleştiriyoruz denek seçimi yanlış)

peki bu durumda vadinin ab si yükselirken uek nın ab sinin düşmesi gerekmezmi deneklerin benzer eğiliminden bahsetmiyorum sbt tns oranlarının aynı olmasından bahsediyorum vadi 1 artarsa sbt de tns de 1 artırıyor ben neden artmasını sormuyorum neden 1 artıyor onu soruyorum

- - - Ekleme - - -

ben hem sbt ye hem de tns ye güvenmiyorum sbt reyting şişiriyor kafasına göre at oynatıyor trt yi kandırmaya çalışıyor tns nin reyting ölçtüğüne inanmıyorum sbt yi takip ediyor ona göre daha düşük reytingli bir liste hazırlayıp herkesi kandırıyor muhteşem yüzyıl sbt ab 16 tns ab 14 sbt total 13 tns ab 11 hep 2 reyting altı çıkıyor sonuç ne hikmetse reklam veren şirketler sbt yi takmıyoruz diyorlar ama onu bırakın trt dışındaki kanalların bile bizim takip ettiğimiz sbtnin canlı verilerini takip ettikleri ortaya çıktı.... buna ne demeli

iki şirketin uyumlu olması normal ama ikisinde de çok farklı sonuçlar çıkıyor zaman zaman mesela kurtların absi daha öncede cuma günü kayıp şehirin ab si sbt de çok yüksek çıktıgı oluyor.. gündüz kuşagında da bayagı farklılıklar var. seda sayan tns de ilk yüze giremezken sbt de bazen çok yukarla da çıkabiliyor.. mesela biz arka soakaları sbt çok şişiriyor derken bu hafta tns de arka soakalar karadayı geçti.. ama sbtde arka soakalar totalde alt sıradaydı..

beyazsoy veda yükseldi.. umarim kanal d daha da fazla dizinin arkasinda durar.. senin düsüncelerin?

az önce yazdığım mesajı silmedim ama mesajı gönderirken internet bağlantısı gitti geldi acaba onunla alakası varmı bilmiyorum bendede görünmüyor mesajım...

peki bu durumda vadinin ab si yükselirken uek nın ab sinin düşmesi gerekmezmi deneklerin benzer eğiliminden bahsetmiyorum sbt tns oranlarının aynı olmasından bahsediyorum vadi 1 artarsa sbt de tns de 1 artırıyor ben neden artmasını sormuyorum neden 1 artıyor onu soruyorum

geçen hafya uek 20 de başladı hızlı gonzales ama bu hafta yarım saat daha geç başladı bundan dolayı absinin yükselmesi normal

bu hafta başlama bitiş

UMUTSUZ EV KADINLARI KANAL D 20:30:19 22:30:30

geçen hafta
UMUTSUZ EV KADINLARI KANAL D 19:58:59 22:00:45

ayrıca iki şirkettede 1 artması insanların eğilimlin aynı oldugu dogru ölçümün oldugunu gösterir. sonuçta bunlar anket anketlerin mantıgı ufak bir guruptan yola çıkarak tüm türkiyenin sonuçlarını bulmak

geçen hafya uek 20 de başladı hızlı gonzales ama bu hafta yarım saat daha geç başladı bundan dolayı absinin yükselmesi normal

bu hafta başlama bitiş

UMUTSUZ EV KADINLARI KANAL D 20:30:19 22:30:30

geçen hafta
UMUTSUZ EV KADINLARI KANAL D 19:58:59 22:00:45

Gelecek hafta daha da yükselebilir UEK..

daha geç başlarsa olabilir diziyi hiç izlemediğim için (orjinalide hiç izlemedim. malum tarzım değil :))))) senaryoda iyileşme mi var bilmiyorum onun için bişey diyemiyeceğim

Senaryo düzeldi bence ve keyifle hal aldi dizi.. Umarim bu temposunu her daim devam ettirir.

Veda sence daha da yükselir mi

her neyse yazdıklarım doğru yada komplo teorisi.. elden gelen bir şey yok doğru yanlış eldeki anlık verilerle yorum yapacağız artık.. ama dün gece için dikkatimi çeken sevin yada sevmeyin bu diziyi uek dizisi hakkında yorumda bulunacağım ben koyu bir vadi izleyicisi olarak elbette rakiplerini geçmesinde seviniyorum ama bu reyting verilerine göre en çok izlenen 2. dizi uek değil veda olmalıydı kanal dyi günahım kadar sevmem uek gibi adından tutun senaryosuna kadar amerikan sermayesi kokan çakma abd dizisi yerine bizim tarihimizi anlatan veda olsaydı daha iyi olmazmıydı bu yapımcılar bu kadarmı acizde sürekli abd dizilerini adını bile değiştirmeden uyarlama yapıyor türkiye abdnin dümen suyunda olduğu burdan belli adamlar evimizin içine kadar girdiler birşey soracağım acaba beren saatin ocakta oynayacağı revenge dizisinin adını değiştirmeseler berenin adıda amerikan versiyonu olsa izlenme rekorları kırmazsa abde 1. dizi çıkmazsa bende birşey bilmiyorum komedi diye servis edilen yalan dünya abde en çok izlenen haftalıkta 4.oluyrsa artık...

Senaryo düzeldi bence ve keyifle hal aldi dizi.. Umarim bu temposunu her daim devam ettirir.

Veda sence daha da yükselir mi

vedanın iyi bir senaryoya sahip olduğunu düşünmüyorum fazla klaik oyunculuklarda da öyle ahım şahım bir durum yok. dün halvet vardı birde kurtların önünden çekildi onun etkisi olsa gerek :))))

türk tvlerinde kaç tane dizi varya 120 küsur diyorlar o kadar çıkarmı saysam 25-30 anca sayarım ben

KVP yine iki ölçüm şirketindede rakiplerine fark atarak zirvenin sahibi olmuş. Yeni Bölüm Perşembe nin en fazla izlenen yapımı olurken Özetide rakiplerine fark atarak 2. Olmayı başarmış. KVP bu hafta Total de düşüş yaşamasina rağmen AB de 0.5 reyting kadar yükselmiş ve bence bunda İhtiyarlar toplantisinin payı var.

Bugün burda bazı üyeler hala Vadi nin birinciliğini yediremiyor, onlar neyin derdindeler anlamiyorum bu reytinglerini beğenmedikleri dizi hem TNS nin hemde SBT nin verilerine göre Türkiye nin en fazla izlenen dizisi. Siz neyi eleştiriyorsunuz?

UEK bu hafta AB de 2 Reytin yükselmiş. Bence 8 Reytingide bulabilir ama Total de 5-6 Reytingin üstüne çıkamaz.

Veda aldığı Reytinglerle devam etme şansını önümüzdeki haftalara taşımış. Daha öncede dedigim gibi Kanal D biraz daha şans tanısaydi PT1 de UEK dan daha başarili olurdu.

Suskunlar bu hafta bir nebze yükselmiş ama dizi nib artik sosyal medyada da etkisi düştü. Show tv krizde olmasaydi çoktan yayindan kaldırırdi.

Star Tv de yayınlanan Ağır Roman ve Hayatımın Rolü dizileri artik uzatmaları oynuyor. Ağır Roman ın diğer diziye göre daha şanslı çünkü Star Tv nin kendi yapımı.