Ekim 2012 En Çok İzlenen Diziler | 8-14 Ekim Haftalık Dizi Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadinin ab si de çok yüksek her zaman sbt de ab de 13 zaten destere 6 farkı göster bekliyom

Ne yapıyorsa yapıyor, önemli olan doğru damarı bulup izlenirliliği devam ettirebilmesi. :)

Ben dediğim gibi sevmiyorum kendilerini ama reytingine gıpta ile bakıyorum...

aldığı reytingleri inandırıcı bulsam bende gıptayla bakardım vadinin aldığı reytinglerdeki yükseliş ak partinin dış politika dümenine ayak uydurunca arttı.. artık moda yalakalık... ne kadar yalakaysan o kadar başarılı reyting alırsın ATV nin bu seneki yükselişide reytinglere müdahaleyle oluşturulmuş bir tablo ..

AGB yi ortadan kaldırmak için neden bunca çaba sarfedildi kendilerine uygun sonuçlar almak için bastırdılar sonuçta bunuda sağladılar.. bu seneki kanalD deki düşüşü ve atv deki yükselişi sadece bu kanalların dizi seçimine bağlarsak dizilerin kalitesini tartışabiliriz ama işin içinde başka işler varsa biz burda boşuna çırpınıyoruz onun için ben artık reyting birincisine değil gönlümdeki birinciye bakıyorum :))

bence salı üç kaliteli dizi var öbgz,kötü yol , son yaz .
çarşamba sadece muhteşem hürrem ve kuzay güney var,
perşembe sadece veda var gerisi boş
cuma sadece dila hanım ve behzat var
cumartesi bi fok yok:)
pazar hayat var krem var
pazartesi karadayı var gerisi çöp ..

şimdi benim sıralamam bu eğerki düzgün bir ölçüm şirketi olsaydı ve bu izlediğim diziler düşseydi o zaman bende dizinin kalitesini oyuncu kadrounu senaryosunu eleştirirdim ama reyting şirketi zaten kendiliğinden ayar çekiyorsa dizilere o zaman benim açımdan kaliteli olanlar her zaman gün birincisidir benim için

ben bu şekilde yorum yapıncada bazı arkadaşlara saçma geliyor ama asıl sçma olan reytingler ve seçilen denekler..

şimdi benim sıralamam bu eğer

kardeş dediklerinde doğruluk payı var ama sence yinede 10. Yılında 13 Reyting alan bir dizi tebrik hak etmiyormu? Bu arada aldigi AB de aldığı 9.5 Reyting azmi?

tabiki tebriği hakediyor aldığı reyting 9 değil 6 da olsa çok çok iyi bir oran ama benim demek istediğim vadinin asıl izleyici kesimi total seyircisi eskiden beri bu şekilde gelmiş aniden totalle ab grubu birbirine denk çıkarsa inandırıcı olmuyor ..

Reyting de Vadi şike yapiyor demek resmen iftira atmaktir. Destere hatirlatirim AGB nin davasinda Pana nin adi gecmedi Ay Yapim dizilerinin adi geçti ve sence hükümetin ay yapimla ne alip veremedigi var? Vadi yükselince şike var diyorsunuz az alinca Reytingleri doğru buluyorsunuz

Vadi 10 yıldır tr nın en çok izlenen dizisi

- - - Ekleme - - -

Vadinin totali ab si arasında en fazla 2 reyting fark olabilir gerisi şikedir

Reyting de Vadi şike yapiyor demek resmen iftira atmaktir. Destere hatirlatirim AGB nin davasinda Pana nin adi gecmedi Ay Yapim dizilerinin adi geçti ve sence hükümetin ay yapimla ne alip veremedigi var? Vadi yükselince şike var diyorsunuz az alinca Reytingleri doğru buluyorsunuz

ben vadi yüzselince şike var demedim .. hatta siz agb yi değil sbt yi doğru bulduğunuz dönem vadi iki hafta sadece oda okulların kapalı olduğu iki hafta fatmagülü geçti tebrikte ettim .. benim sorunum vadiyle ilgili değil genel tüm dizilerin izlenme oranına bakıyorum ..

atv şu anda iktidar destekçisi bir kanal şu anda değilde bildiğim kadarıyla yaklaşık olarak 5 yıldır hatta yeni sahiplerine geçince tam tayipçi oldular atv haberlerin sonunda bizim city var salih memecan güya mizah yapıyor tüm dünyada mizahta muhalefet anlayışı vardıriktidar eleştirilir genelde bizim city deki mizahı izlediysen eğer 100 proğramdan 99 unda muhalefet eleştiriliyor özellikle kılıçdaroğlu ile dalğa geçiliyor iktidarla ilgili tek eleştiri yok yani dibine kadar iktidar yanlısı bir kanaldır atv .. ona rağmen atv de izlediğim en az üç dizi var benim açımdan izldiğim dizinin kalitesi önemli atv nin izlediği yol önemli değil zevdiğim dizi çıkarsa atv yide izlerim stv yide başka bir kanalıda .. toptancı yaklaşmıyorum olaya ..

benim dediğim vadinin yüksek reyting almasının birinci sebebi günceli yakalaması günceli yakalarken ne kadar başarılıysa günceli diziye aktarırken o kadar hatalı inandırıcılıktan uzak daha çok 12-18 yaş arası gençlerin izkeyebileceği bol aksiyonlu ama mantıktan uzak sahnelerle donatılmış aldığı reytinglerin yüksek çıkması normal ama dediğim gibi total 11 se ab grubu 5 veya 6 olmalı bu dizinin aksini düşünemiyorum asi bir durum anca şişirmeyle olur.. bu sene çok yüksek almasının diğer sebebi ise rakiplerinin yeterince izleyici tarafından benimsenmemesi .. bir ağır roman yada başka bir dizi için demiyorum ama en azından veda nın bu kadar düşük reytingi haketmediğini ve bu işin içinde bir el olduğunu düşünüyorum ..

Vadi ab de 20 leri görmüş dizi şakamısın

muhteşem gne en kaliteli olduğunu göstermi açık ara:D
desterenin koçanı iyi gitmiş :D
yd bu hafta iyiydi maa rağmen o da iyi sonuç almış
lale devri en yksek alabileği bu olur yeşimsiz
öbgz hafiftoparlanmış
tablodan nalaşıldığı üzere star acunsuz bir hiç tıpkı show gibi:D

muhteşem gne en kaliteli olduğunu göstermi açık ara:D
desterenin koçanı iyi gitmiş :D
yd bu hafta iyiydi maa rağmen o da iyi sonuç almış
lale devri en yksek alabileği bu olur yeşimsiz
öbgz hafiftoparlanmış
tablodan nalaşıldığı üzere star acunsuz bir hiç tıpkı show gibi:D

muhteşemi ve behzatı ve dilayı unuttun :))

Kurtlar vadisi 10. Yılında da en çok izlenen dizi açık ara helal olsun

çok izlenen dizi akılda kalmaz kaliteli olan hatırlanır:D

- - - Ekleme - - -

dilanın yeni bölümünü rüyanda izledin galiba
behzat ölüyor diyolar ölsün bir fatiha yazarım
muhteşemi yazdım zaten:D

yeni bölümünü demedim starı ayakta tıutan dizilerden bahsettim muhteşem behzat ve dila hanım ..:)

evlerden biride tam bir pt2 dizisiydi star yanlış hamlelerle ordan oraya savurup durdu izleyenide kaçırdı ..

hayatımın rolü bitmesi gerekiyor artık hiç izleme isteğim kalmadı boşa kürek çekiyorlar boş boş konuşmalar:)

babalar ve evlatları star bitirdi yanlış zamanda yanlış dizi çektiler yanlış güne koydular dizinin ipin, çektiler star babalara harcadığı parayla 5 tane alev alev gibi saman alevi misali yumurta kıvamında dizi çekseydi yine izlenirdi, bizim izleyiciler zoru sevmez basit kelimeler basit ilişkiler basit olaylar basit konular iyi gider ..:))

yeni bölümünü demedim starı ayakta tıutan dizilerden bahsettim muhteşem behzat ve dila hanım ..:)

evlerden biride tam bir pt2 dizisiydi star yanlış hamlelerle ordan oraya savurup durdu izleyenide kaçırdı ..

hayatımın rolü bitmesi gerekiyor artık hiç izleme isteğim kalmadı boşa kürek çekiyorlar boş boş konuşmalar:)

babalar ve evlatları star bitirdi yanlış zamanda yanlış dizi çektiler yanlış güne koydular dizinin ipin, çektiler star babalara harcadığı parayla 5 tane alev alev gibi saman alevi misali yumurta kıvamında dizi çekseydi yine izlenirdi bizim izleyiciler soru sevmez basit kelimeler basit ilişkiler basit olaylar basit konular iyi gider ..:))

onlar starı ayaka tutuyosa bir ortopediste gtsin bece star:d

onlar starı ayaka tutuyosa bir ortopediste gtsin bece star:d

bir kamyon laftan ayak kısmınımı anladın :)))

onlar beğenmediğin diziler kalite olarak ayakta tutuyor starı kaliteden baston olmaz dandik dizilerden baston olur :))

ortopediste gitmemesi için alev alev ayarında bir dizi lazım stara :))

Kendinizi kandırmayın vadi nin kalitesinde Türkiye de dizi yapılmadı daha

30 gördù ne 27 si şikeyle babamda görür :d hadi şimdi alsın agb yok nasıl alcak demi anca 7 alır :d

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking