Ne yapıyorsa yapıyor, önemli olan doğru damarı bulup izlenirliliği devam ettirebilmesi.
Ben dediğim gibi sevmiyorum kendilerini ama reytingine gıpta ile bakıyorum...
kardeş dediklerinde doğruluk payı var ama sence yinede 10. Yılında 13 Reyting alan bir dizi tebrik hak etmiyormu? Bu arada aldigi AB de aldığı 9.5 Reyting azmi?
Reyting de Vadi şike yapiyor demek resmen iftira atmaktir. Destere hatirlatirim AGB nin davasinda Pana nin adi gecmedi Ay Yapim dizilerinin adi geçti ve sence hükümetin ay yapimla ne alip veremedigi var? Vadi yükselince şike var diyorsunuz az alinca Reytingleri doğru buluyorsunuz
muhteşem gne en kaliteli olduğunu göstermi açık ara
desterenin koçanı iyi gitmiş
yd bu hafta iyiydi maa rağmen o da iyi sonuç almış
lale devri en yksek alabileği bu olur yeşimsiz
öbgz hafiftoparlanmış
tablodan nalaşıldığı üzere star acunsuz bir hiç tıpkı show gibi![]()
muhteşemi ve behzatı ve dilayı unuttun)
çok izlenen dizi akılda kalmaz kaliteli olan hatırlanır
- - - Ekleme - - -
dilanın yeni bölümünü rüyanda izledin galiba
behzat ölüyor diyolar ölsün bir fatiha yazarım
muhteşemi yazdım zaten![]()
yeni bölümünü demedim starı ayakta tıutan dizilerden bahsettim muhteşem behzat ve dila hanım ..
evlerden biride tam bir pt2 dizisiydi star yanlış hamlelerle ordan oraya savurup durdu izleyenide kaçırdı ..
hayatımın rolü bitmesi gerekiyor artık hiç izleme isteğim kalmadı boşa kürek çekiyorlar boş boş konuşmalar
babalar ve evlatları star bitirdi yanlış zamanda yanlış dizi çektiler yanlış güne koydular dizinin ipin, çektiler star babalara harcadığı parayla 5 tane alev alev gibi saman alevi misali yumurta kıvamında dizi çekseydi yine izlenirdi bizim izleyiciler soru sevmez basit kelimeler basit ilişkiler basit olaylar basit konular iyi gider ..)
onlar starı ayaka tutuyosa bir ortopediste gtsin bece star![]()
Vadi ab de 20 leri görmüş dizi şakamısın