Ekim 2012 En Çok İzlenen Diziler | 8-14 Ekim Haftalık Dizi Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen aga 10 a katlarız yakında suskunlar 2 vadi 13 :d

vadi=kalitesizlik bakınız total 1 reyting ab 9 reyting sallıoy diyecek arkadaşlaroranlara bakıp da kanıtlasınlar:d

Ab kalite mi oluyo güldürme tüm insanların beğenisini kazanarak tüm kişilerde fark atmış :D

ab tabi kalitedir sosyo-eko. olarak iyi seviydekilrn terchidir ve vadiyi terch etmezler

- - - Ekleme - - -

ab tabi kalitedir sosyo-eko. olarak iyi seviydekilrn terchidir ve vadiyi terch etmezler

Ondan özetiyle beraber 1-2 oluyo vadi farkı de geç

- - - Ekleme - - -

Tabi canım Vadi yi tercih etmediklerinden AB grubunda ilk ikiyi kapatmış. Emre anlıyorum Vadi ye Vadiciler sayesinde gıcık oldun ama biraz mantıklı yorum yap. Evet Vadi AB de Total e göre daha az izleniyor ama AB izleyicisi Vadi yi tercih etmiyor demek yanlış olur.

Destere geçen hafta salı dan sonra SBT nin AB denekleri TNS nin deneklerinden daha iyi seçilmiş demişti ve Vadi SBT nin AB grubunda 13 Reyting aldı buna ne diyorsun gardaş :)

Vadi 10. yılında her ne kadar sevmesem de büyük bir tebriği hak ediyor bu reytinglerle, 10 yıl boyunca ilgiyi korumak çok zor bir şey...

Tabi canım Vadi yi tercih etmediklerinden AB grubunda ilk ikiyi kapatmış. Emre anlıyorum Vadi ye Vadiciler sayesinde gıcık oldun ama biraz mantıklı yorum yap. Evet Vadi AB de Total e göre daha az izleniyor ama AB izleyicisi Vadi yi tercih etmiyor demek yanlış olur.

Destere geçen hafta salı dan sonra SBT nin AB denekleri TNS nin deneklerinden daha iyi seçilmiş demişti ve Vadi SBT nin AB grubunda 13 Reyting aldı buna ne diyorsun gardaş :)

hala aynı iddiadayım tns nin ab grubunda yanlışlık var .. normalde şu anda karadayı totalde 5 ab de en az 9 reyting almalıydı gerçek bir ölçümde ama eşit çıkmış totalle ab grubu mantıksız ..

vadinin totali yüksek ab si düşüktür her zaman hemde çok açık fark var vadinin totaliye ab si arasında geçen haftaki sbt nin oranı istisnadır aynı sbt geçen sene tek başına ölçüm yaptığında vadi nin totali ile ab si arasında nerdeyse 6 reyting fark vardı tns gelince sbt cıvıttı kafasına göre şişirip düşürüyor .. seksenlerin aldığı 9 reyting tamamen uydurma sbt oranlara müdahale etmese ab grubu tns den çok daha iyi..

Vadi 10. yılında her ne kadar sevmesem de büyük bir tebriği hak ediyor bu reytinglerle, 10 yıl boyunca ilgiyi korumak çok zor bir şey...

hiçde zor değil gündemi takip edip senaryo oluşturursan ilgiyide çekersin .. aynen giysideki moda gibi hersene başka bir fistan moda olur o yok satar vadi modayı takip ediyor her yıla uygun fistan giyiyor o açıdan senaryoda sıkıntı çekmiyor ..ama inandırıcılıktan uzak tabi onuda izleyicilerin mantık anlayışıyla açıklamak lazım ..

Destere sallamaya bak 6 reyting fark mı :d göstersene çok merak ettim :d vadinin total ab en fazla 2 reyting fark olur

hiçde zor değil gündemi takip edip senaryo oluşturursan ilgiyide çekersin .. aynen giysideki moda gibi hersene başka bir fistan moda olur o yok satar vadi modayı takip ediyor her yıla uygun fistan giyiyor o açıdan senaryoda sıkıntı çekmiyor ..ama inandırıcılıktan uzak tabi onuda izleyicilerin mantık anlayışıyla açıklamak lazım ..

Ne yapıyorsa yapıyor, önemli olan doğru damarı bulup izlenirliliği devam ettirebilmesi. :)

Ben dediğim gibi sevmiyorum kendilerini ama reytingine gıpta ile bakıyorum...

kardeş dediklerinde doğruluk payı var ama sence yinede 10. Yılında 13 Reyting alan bir dizi tebrik hak etmiyormu? Bu arada aldigi AB de aldığı 9.5 Reyting azmi?