13 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw acuncu arkadaşlar neden acunun kurnazlıgından bahsediyorsunuz. eskiden acun 21 de yeni bölüme geçer 21:30 da programı boler hem kendini hemde özeti birinci yapardı .

şimdi bi baktım 20:30 da yeni bölüme başlamış artık ben o saate zaping yaptım daha geçte başlatmış olabilir.

birde asıl program sanırım reklamsız yayınlandi yani bir bucuk saat reklamsız oh ne kebab .. bide cumartesi çocuk yardımcısı eklemek zekice cumartesi ertesi gün tatil olfugundan her zaman reyting getirir bide çocuk çok komikti ..

yaw acuncu arkadaşlar neden acunun kurnazlıgından bahsediyorsunuz. eskiden acun 21 de yeni bölüme geçer 21:30 da programı boler hem kendini hemde özeti birinci yapardı .

şimdi bi baktım 20:30 da yeni bölüme başlamış artık ben o saate zaping yaptım daha geçte başlatmış olabilir.

birde asıl program sanırım reklamsız yayınlandi yani bir bucuk saat reklamsız oh ne kebab .. bide cumartesi çocuk yardımcısı eklemek zekice cumartesi ertesi gün tatil olfugundan her zaman reyting getirir bide çocuk çok komikti ..

hayir reklam yayınlandi 6 + 6 12 dakika 45 dakika reklamsız yayinladi 6+6 daha yapti 20 dakika reklamsız yayınladi 6+6 yaparak bitirdi

ilk 50 dakka reklamsız

Gecenin programı kısmı için Fks14'e teşekkürler >>> önemli degil

Lale devri çok abartildı 5 almış bence büyük hayal kırıklığı onu bunu bırakın şefkat tepe 5 e dayanmış bazılarına gereken cevap verilmiştir

- - - Ekleme - - -

Adminin yoruma bak şefkat tepenin adı geçmiyo yd nin tekrarından en büyük şov gibi saçmalıklar var ama

İki hafta ust uste 5.57 alması senide kuşkulandırmıyor mu? ve yine aynı share almış.ben bek inanamadm.daha yuksek alması lazmdı.acunun parmağı var bu işte,bendn dmesi ! şike

acun taktik yaptı dedik ya. adam yeni ölümü eskiden 21 de başlatırken 20:30 da başlattı. acun iki hfta üste üste birinciliği kaybedince önemlem aldı

acun taktik yaptı dedik ya. adamyeni ölümü 20:30 çekti. acun iki hfta üste üste birinciliği kaybedince önemlem aldı

Ben lale dvrinin iki haftadır aynı reytingi ve aynı share almasndan bhsediyorum,kuşkulanmamak elde dğl,
Ha bu arada ,acundan herşeyi beklerim,reyting için yapmaycağı şey yoktr !

Acun yeni bölümü 20.50 gibi başlatmış. 20.30 olayı yalan dolan, sallamayalım.

Asıl kısmında reklam da verdi. 1E1K'ı bekledim.

Adam izlenmiş, a/b grubunda ilk 2'yi kapatmış.

Son düzenleme:
Ben lale dvrinin iki haftadır aynı reytingi ve aynı share almasndan bhsediyorum,kuşkulanmamak elde dğl,
Ha bu arada ,acundan herşeyi beklerim,reyting için yapmaycağı şey yoktr !
iyide aynı share değil ki shari düşmüş doğal olarak
dediğim gibi acun yeni bölümü lale devrinin yeni bölümünden 15 dakika önce başlattı

- - - Ekleme - - -

Acun yeni bölümü 20.50 gibi başlatmış, uçmayalım. 20.30 olayı yalan dolan.

Asıl kısmında reklam da verdi. 1E1K'ı bekledim.

Adam izlenmiş, a/b grubunda ilk 2'yi kapatmış.

lordly iyi sallıyon ben izledim işte dünün anlık reytingleri

SBT @sbtanaliz 16 saat
20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STV: 6.2 , 2) FOX: 5.7 , 3) STAR: 5.09 , 4) KANALD: 4.69 , 5) SHOW: 2.41
Detayları görüntüle ·
SBT @sbtanaliz 16 saat
20:15 - 20:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STV: 6.04 , 2) FOX: 5.23 , 3) STAR: 3.8 , 4) KANALD: 3.36 , 5) SHOW: 2.48

star 3.8 den 15 dakikada 5.09 frlamış.

dediğim gibi acun yeni bölümü lale devrinin yeni bölümünden 15 dakika önce başlattı

Anlıklarda 9 alan 2 diziden birinin 7 almasınını diğerinin 5 almasına ne diyorsun peki,
örnek,huzur sokağı lale devri.

- - - Ekleme - - -

SBT @sbtanaliz 16 saat
20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STV: 6.2 , 2) FOX: 5.7 , 3) STAR: 5.09 , 4) KANALD: 4.69 , 5) SHOW: 2.41
Detayları görüntüle ·
SBT @sbtanaliz 16 saat
20:15 - 20:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STV: 6.04 , 2) FOX: 5.23 , 3) STAR: 3.8 , 4) KANALD: 3.36 , 5) SHOW: 2.48

lale dvri 4den 7 ye fırladı dün.

- - - Ekleme - - -

SBT @sbtanaliz 16 saat
Detayları görüntüle ·
SBT @sbtanaliz 16 saat

Güldürdün beyazsoy. :D Fırladı çünkü tekrarında güzel şeyler yayınlamıştır. :)

Forumdaki eski sayfaları okursan kreys takas falan yazmış. 20.51'de başlamış. Bence salllayan sensin. :D

Anlıklarda 9 alan 2 diziden birinin 7 almasınını diğerinin 5 almasına ne diyorsun peki,

o sbt gerçek reytingler tns nin sbt trt kurdugu gayri resmi sirket neye inanmak istiyorsan ona inanırsın ama kale alınan sirket TNS Tiak

@beyazsoy

Bu konuda 3.sayfayı okumanı tavsiye ediyorum. :)

Oku da böyle yalan dolan sallama bari. :d

20.51'de başlamış.

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]1) STAR: 8.08 , 2) KANALD: 6.95 , 3) FOX: 5.24 , 4) ATV: 4.24 , 5) STV: 2.44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

birden 8e fırladi . acun reklamdan çıktıgı an zirvedeydi .

sbt ile tns birbirinitutmaz. ama lale devri sadece bir 15 dakikası 9 aldı diğer 15 dakikaların ortlaması 6 ama huzur sokagı maç bitimiyle 8 reytinlerde gezip son kısmı 9.5 aldı