şimdi baktım bu şehir girdap gülümü onlarca yüzlerce kişi paylaşmış hepsini toplsana 10 milyona dayanır
ÖLDÜMDE UYANDIM DOMRA RIMEX - YouTube
Memati Zurna Remix Bu Sehir Girdap Gülüm 42 Bölüm Power Mix Memati Hastanede - YouTube
ÖLDÜMDE UYANDIM GÜLÜM FULL VERSION - HASANCCTY - YouTube
Memati Zurna Remix Bu Sehir Girdap Gülüm 42 Bölüm Power Mix Memati Hastanede - YouTube
Memati - Bu Sehir Girdap Gülüm (Deutsch Turkish Rap) - YouTube
Memati - Bu Sehir Girdap Gülüm - YouTube
Bu sehir girdap gulum - YouTube
bunlar gibi onlarca yüzlerce var hepsini topla rahat 10 milyonu geçer 2 milyonun üzerinde izlenen videoyu bulamadım arıyom
- - - Ekleme - - -
1-2 izlenen videosu yok işte en yüzbinlerce izlenen yüzlerce videosu var bölüm fragmanları ve bölümleri pana kaldırıyo yazetede milyonları geçiyı zaten mynete bak en çok izlenen dizi orda vadi yaygara var orda youtube başka isimlerle ekliyolar orda bile yüzbinleri geçiyo diziizleme sitelerine bak nereye bakarsan bak
ÖLDÜMDE UYANDIM DOMRA RIMEX - YouTube
ÖLDÜMDE UYANDIM GÜLÜM FULL VERSION - HASANCCTY - YouTube
Memati - Bu Sehir Girdap Gülüm (Deutsch Turkish Rap) - YouTube
Memati - Bu Sehir Girdap Gülüm - YouTube
Bu sehir girdap gulum - YouTube
bunlar gibi onlarca yüzlerce var hepsini topla rahat 10 milyonu geçer 2 milyonun üzerinde izlenen videoyu bulamadım arıyom
- - - Ekleme - - -
1-2 izlenen videosu yok işte en yüzbinlerce izlenen yüzlerce videosu var bölüm fragmanları ve bölümleri pana kaldırıyo yazetede milyonları geçiyı zaten mynete bak en çok izlenen dizi orda vadi yaygara var orda youtube başka isimlerle ekliyolar orda bile yüzbinleri geçiyo diziizleme sitelerine bak nereye bakarsan bak