GreatOttoman
Favori Üye
gerçekleri kabul etmemek vadicilerin huyu oldu sayfa orda duruyor
Eee zaten Facebook'u kullanın çoğu genç nüfus heralde öyle gözükür.
gerçekleri kabul etmemek vadicilerin huyu oldu sayfa orda duruyor
Yine vadiye sataşma çabaları 3-5 gereksiz kişi karalamaya çalışıyor diziyi dizi 10.yılında en çok izlenen dizi vadi ezer bunu bilin
Emrex 2 milyon beğenen kişiye bakmış sanırım 10-20 yaş arası diyor
Eee zaten Facebook'u kullanın çoğu genç nüfus heralde öyle gözükür.
belli bir satütüsü olan çoğu kişini twitterı facebook u var cumhurbaşkanı bile kullanıyor twitterdoktor-öğretmen gbi toplum mesleği olanların çoğunda var
Alakası yok vadiyi 20 yaş üstü erkekte vadi 1.konusu var bakabilirsin
adamların işleri güçleri var kulanır ama sıklıkla kulanmazz .ama bebeler facebooktan çıkmıyorlar
twıtter daha çok okuma ve anlamaya yönelik orda yaş oranı artıyor. ama genel olarak yapısı icabı reytınglerdekı a/b gurubunun gençleri
Alakası yok vadiyi 20 yaş üstü erkekte vadi 1.konusu var bakabilirsin
önceden önce bilfiği için tepki toplamıştı ben genel beğenen profilini bilemem nerdeyse 2 milyon kişi var lafım yorum yapanlar a çoğu liseli resmi sayfasındaki yorum yapanlara bakın anlkıcaksınız dedimsende kabul ettin vadi 10 yıllıksa bu 20 yasindındakıler ne zaman izlemeye başladı .rakam ortada )) zati kurtları sade bebeler izlemez. ama buyuklerede özelikle gazete okuyanlara da yavan kaçıyor. eskiden derin devletle sıkı fıkı olduğundan gazetelere dusmeden derin devletin ne yapacağı kurtların senarıstlerıne verılırdi. şimdi vadi geriden takip ediyor gündemi. mesela polat daha yeni öğreniyor surıyeye pkk destek verdiğini )))))
20 yaş altı ölçülmemiş mi orda da 1.dir pis yedili ile kapışyodur 20 yaş altında
- - - Ekleme - - -
ben de onu dedim vadini faces ayfaı ile behzatınki bir değil vadi daha çok beğenilmiş çünküğ face deki vaş ortalaması daha düşük
faceebook sayfası beğenisini ciddiye almamak lazım. ben beren saatin sayfasinin nasıl 1 haftada 200binden 1 milyona çıktığının haberini yaptım. buralara guvenerek yorum yapılmaz. demet aklınin twıtter takibi 2 milyon ))))))
youtube de en çok izlenen videoalrda ju.bieber var ama dislike ı daha çok
yani buraların yaş skalsı ortada ..b.. dıslıkelar biberi çekemeyen erkek bebelerın işidir )))
bnm için justin diyince akla haala justin timberlake geliyor
eee sen cocukken o mesurdu )) her devrin justını farklı )))