Muhteşem Yüzyıl Bitiyor !

İyi de vadi ab de özetiyle 1-2 oluyo :D Total de özeti 8 özeti öbgzk ve my hariç özet bütùn dizileri geçiyo :D Vadi nin yaptığı karı kimse yapamaz pana 10 yıldır vadiyle geçiniyo

- - - Ekleme - - -

İyi de vadi ab de özetiyle 1-2 oluyo :D Total de özeti 8 öbgzk ve my hariç özet bütùn dizileri geçiyo :D Vadi nin yaptığı karı kimse yapamaz pana 10 yıldır vadiyle geçiniyo

Ab grubu tüm insanlar 2 milyonu temsil etmez vadi tüm kişilerde yani 70 milyonda fark atıyo ab ne :d açık ara en çok izlenen dizi my 3.en çok izlenen dizi

yapılan bilimsel araştırmalar göre ab halkı türkiyenin %9na takabül ediyor..
yani 7-8 milyon civarında

takas birazda şöyle düşün Vadi Total'de yine 13 reyting alsın.A/B'de ilk 50'ye giremesin nolur sence? :A

böyle bişey olacagına inanmıyormusun en kötüsü kurtların gibi olur işte totalde 13 alan dizi ab de 35 puan fark yiyor

- - - Ekleme - - -

kurtların ab deki düşük çıkmasının sebebi tamamen erkek dizisi olması kadınlara hitap edecek hiç bişey yok. kurtlar ilk başta başlarken kadın dizisiydi. 4-5 kadın ana karakter vardı( çakırın kız kardeşi, elif, elifin arkadaşı, hanife ana, assiye çakırın eşi.. ) ama şimdi sadece yarım kadın var oda savcı

vadi 10 -16 yaş grubunda çok izleniyor izleyicilerinin yüzde sekseni bu gruptan onun için ab dizisi değil ..
Arrrkadaşım bi reytinglere bakıp gelir misin lütfen ? hiç 10 - 16 yaş grubunun daha çok izlediği diziye benziyor mu ?

- - - Ekleme - - -

böyle bişey olacagına inanmıyormusun en kötüsü kurtların gibi olur işte totalde 13 alan dizi ab de 35 puan fark yiyor

- - - Ekleme - - -

kurtların ab deki düşük çıkmasının sebebi tamamen erkek dizisi olması kadınlara hitap edecek hiç bişey yok. kurtlar ilk başta başlarken kadın dizisiydi. 4-5 kadın ana karakter vardı( çakırın kız kardeşi, elif, elifin arkadaşı, hanife ana, assiye çakırın eşi.. ) ama şimdi sadece yarım kadın var oda savcı
Hop kadın dizisi derken ?

Arrrkadaşım bi reytinglere bakıp gelir misin lütfen ? hiç 10 - 16 yaş grubunun daha çok izlediği diziye benziyor mu ?

- - - Ekleme - - -

Hop kadın dizisi derken ?

ilk bölümde lighttı dizi elifin yatagından çıkmayan polat vardı. :))))

Beyazsoy 5 puanda olduğuma dua et :) sen vadiyi berenin dizileriyle karıştırdın herhalde

İnanmıyorum var mı ?
ben kanıtımı undum ister incel ister hiç bakma incelemiyorsan bnhm doğruu dediğimi kabul ediyon ddemektir:D

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy 5 puanda olduğuma dua et :) sen vadiyi berenin dizileriyle karıştırdın herhalde

İnanmıyorum var mı ?
ben kanıtımı undum ister incel ister hiç bakma incelemiyorsan bnhm doğruu dediğimi kabul ediyon ddemektir:D

- - - Ekleme - - -

Xemre Allah'ını seviyosan bi gün vadiyle uğraşma kabul etmiyorum

İnanmıyorum var mı ?

kardeşim ne biçim kurtlarcısınız vadinin ilk bölümünü izlemediniz mi polat elifle gününü gün edşiyordu :)))

Beyazsoy güldürme ne kadını kadınlar izler tabi ama kadın ağırlıklı olmaz vadi

Yine vadiye sataşma çabaları :d 3-5 gereksiz kişi karalamaya çalışıyor diziyi dizi 10.yılında en çok izlenen dizi vadi ezer bunu bilin :d

Emrex 2 milyon beğenen kişiye bakmış sanırım 10-20 yaş arası diyor :d :d