Muhteşem Yüzyıl Bitiyor !

onur aga neye cevap veriyon ki 10.yılında bile pohpohlanan muhteşemi ezmiş vadi fazla söze gerek yok

ab muhtesemin rakibi yok totalde vadidin tartısmaya gerek yok muhtesemin özeti bile 8 e yakın aldi ab de 37 share aldi .

pohpohlanmak değil o takip edilmek muhteşemdeki ufak tefek hatalrı herkes yazıyo :D muhteşem ilgiyle takip ediliyor her bölüm tt listesinde

en çok haber olan dizi vadi twitter desen tt oluyo reyting desenen çok reytingi alıyo rahatlıkla :D hayran desen açık ara en çok hayranı olan dizi fragmanları rekor üstüne rekor kırıyo fazla söze gerek yok VADİ FARKI :D

vadini fragmanı rekor kırmıyor 1. si bu vadini nkendi sitesi gibi çalışan yazete gibi sitelerin iddaası ona bakarsak dizifilm e göre de hala afk rekor kırıyor :D tarafsız sitelere bakalım youtube gibi en çok izlenen kuzey ve muhteşemdir:Dbasınbda en çok konuşulan ndizi sıralamasına bakl muhteşem 1.gene :Dhayran sayısı bilinmez yaprak dökümünü milyonlar izledi ama izleyen orta yalı kadınalrın facesi yok net kullnamıyor diye hayranı yok değil dizinin :D

Türki cum.ve ortadoğu dışında vadiyi izlyen yok sen hiç duıydun mu güney amerikada vadi izleyen oradaki ülkelerin çoğu abd karşıtı :D

- - - Ekleme - - -

diziyi izlemedğin buradan belli diziinin mohaç savaşında kullanılan efektleri bişl efekt ddiyorum savaş sahnesi değil yüzbinler izlemiş adam belgrad a rodos a avusturya ya iran a ırak a gitti sefere:D

- - - Ekleme - - -

cvp veremzsin tabi utanmasanız vadi losttan daha çok izleniyor diceksiniz::D
allah aşkına güney amerika kültürüyle burası bir mi hangi türk dizisi orda izleniyor. dikkat edersen türk dizileri sadece osmanlı corafyasında izleniyor sebebide osmanlı kültürü buralarda da yaygın olması yoksa çok kaliteli oldugundan değil

allah aşkına güney amerika kültürüyle burası bir mi hangi türk dizisi orda izleniyor. dikkat edersen türk dizileri sadece osmanlı corafyasında izleniyor sebebide osmanlı kültürü buralarda da yaygın olması yoksa çok kaliteli oldugundan değil
osmanlı büyük bir devletti abd sinden rusyasına japonyaya kadar her devletle olayı var yani herkein ilgisini çekebilecek bir dizi :D
biz yıllarca brezilya dizileri ilzedik onlar niye bizi izlemöesin sen yanlış anladın gen ayrı,ca sen vaidyi anti empayelist ülkeleri izliyor dedin ben de güney amerikayı örnek verdim çoğu anti emparyelist ülke ama vadinin adı geçmiyor:D

vadini fragmanı rekor kırmıyor 1. si bu vadini nkendi sitesi gibi çalışan yazete gibi sitelerin iddaası ona bakarsak dizifilm e göre de hala afk rekor kırıyor :D tarafsız sitelere bakalım youtube gibi en çok izlenen kuzey ve muhteşemdir:Dbasınbda en çok konuşulan ndizi sıralamasına bakl muhteşem 1.gene :Dhayran sayısı bilinmez yaprak dökümünü milyonlar izledi ama izleyen orta yalı kadınalrın facesi yok net kullnamıyor diye hayranı yok değil dizinin :D
Vadinin her fragmanın izlenme sayısı 1milyonu geçiyo bazen 2 - 3 milyona dayanıyo hangi dizinin fragmanının izlenme sayısı 1 milyonu geçiyo ?

osmanlı büyük bir devletti abd sinden rusyasına japonyaya kadar her devletle olayı var yani herkein ilgisini çekebilecek bir dizi :D
biz yıllarca brezilya dizileri ilzedik onlar niye bizi izlemöesin sen yanlış anladın gen ayrı,ca sen vaidyi anti empayelist ülkeleri izliyor dedin ben de güney amerikayı örnek verdim çoğu anti emparyelist ülke ama vadinin adı geçmiyor:D

ama israil ve amerikan düşmalıgı olan anti emparyalistler. güney amerikada sadece amerika düşmanlıgı var

onur konuya vadiyi katma çekemeyenler çok reytingleri

ab d e9 almış zirveden çok uzakta harika dediğiniz bölümler 15 alamadı totalde :D bence bir tahmin tutturamama durumu var sizde:D

cesaretleri varsa youtube a yüklesinler görelim gerçek rakamları :D

emre bu iddian anlamsız. sonuça vadi iki reyting sisteminde en çok izlenen dizisi fragmanı 1 milyon izlense ne olacak reyting rakamlarına göre 10 milyndan fazla kişi vadiyi izliyor iişte.. bu neyin ısrarı anlamadım. rakamlar ortada bunu kabul etmek lazım bundan çıkış yolu yok

ama israil ve amerikan düşmalıgı olan anti emparyalistler. güney amerikada sadece amerika düşmanlıgı var

sadece abd düşmanlığı nyetmiyor mu dizide zaten her şeyin başı abd gösteriliyor bu da yeterli çin de izlendiği söyleniyor kim çıkardıysa o lafı güney amerika da niye yok ya da avrupa da yani gerçek avrupa da:D

- - - Ekleme - - -

emre bu iddian anlamsız. sonuça vadi iki reyting sisteminde en çok izlenen dizisi fragmanı 1 milyon izlense ne olacak reyting rakamlarına göre 10 milyndan fazla kişi vadiyi izliyor iişte.. bu neyin ısrarı anlamadım. rakamlar ortada bunu kabul etmek lazım bundan çıkış yolu yok

dizifilme göre de ferihayı 1 milyon izlyen var yai taraflı sitelerin rakamları yanlış :Dvadi en çok izlenen fragmanasahipse youtube dede izlenir böylelikle diğerleriyle karşılaştıabiliriz :Dmesela öbgz hala en çok izleen dizilerden ama youtube de izleyene yok aynı şekil yaprak döküm de:D

konunun vadiyle alakası yok vadiyi katmayın illa katacaksanız 10.yılında hem tns de hem sbt de en çok izlenen dizi tebrikler helal olsun de geç

- - - Ekleme - - -

xemre vadinin youtube da binlerce sahnesi var izlenip izlenmediği orda da gözüküyo mematinin bu şehir girdap gülüm şarkısı 2 milyonun üzerindeydi mesela birçok sahnesi çok fazla izleniyo her yerde illa kanıt bulduracan bana bekle :D

sadece abd düşmanlığı nyetmiyor mu dizide zaten her şeyin başı abd gösteriliyor bu da yeterli çin de izlendiği söyleniyor kim çıkardıysa o lafı güney amerika da niye yok ya da avrupa da yani gerçek avrupa da:D

- - - Ekleme - - -

dizifilme göre de ferihayı 1 milyon izlyen var yai taraflı sitelerin rakamları yanlış :Dvadi en çok izlenen fragmanasahipse youtube dede izlenir böylelikle diğerleriyle karşılaştıabiliriz :Dmesela öbgz hala en çok izleen dizilerden ama youtube de izleyene yok aynı şekil yaprak döküm de:D

vadiyi izlemediğin ortada ama hala eleştiriyon .. vadide israil ve amerikan düşmalıgı var ki amerikan düşmanlıgı daha azdır. bunda dolayı ne avrupa nede amerikada da vadiyi izletemezsin bir kez din faktörü var. vadi hiristayanlarıda zaman zaman kötü gösteriyor.

emirin 1 milyon kişi taradından izlendği yada vadinin 1. kişi tarafından izlendiği dogru değil o rakamlar izlenme rakamı. bir kez izleyen 100 kez izleyebilir ki böyle fanatikler çok

konunun vadiyle alakası yok vadiyi katmayın illa katacaksanız 10.yılında hem tns de hem sbt de en çok izlenen dizi tebrikler helal olsun de geç

- - - Ekleme - - -

xemre vadinin youtube da binlerce sahnesi var izlenip izlenmediği orda da gözüküyo mematinin bu şehir girdap gülüm şarkısı 2 milyonun üzerindeydi mesela birçok sahnesi çok fazla izleniyo her yerde illa kanıt bulduracan bana bekle :D

quote_icon.png
Onur_35 Nickli Üyeden Alıntı

Ya bi git işine Vadiyide dünya izliyo 1 milyar kişi izliyo neredeyse dünyada 10.yılında hemde bi dizi 10.yılında bu kadar izlenebilir mi ? bir dizinin efsane olması için vadi kadar başarılı yıllarca sürse bile tüm dünyada milyonların izlemesi lazım öyle bir dizi 3.yılında tüm dünyada izleniyorsa efsane olmaz

konuda vadini adını ilk kullanan ben değilim gördüğün gini 1-2 izlenen videosu tabi olacak ama fragmandan bahsediyoeruz ya da bölümlerin izlenme sayısından:D