5 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan Dünya bu ara düşük gelecek. Kanal D çok reklam veriyor bu diziye

Kanal D yönetimi strateji desim ben entrika deyim :X Geçen haftaki gibi yaparsa zaten gözümden iyice düşücek :X
Koçanın reklamsız ve özetsiz yayınlandığı günler de oldu. Unutma :)

Yalan Dünya zaten ödüyor reklamları, Kayıp Şehir neden reklama girsin ki?

Yok.Yalan Dünyayı bu sezon izlemeyeceğim. Beğenmedim çok basit olmuş :(

Kanal D yönetimi strateji desim ben entrika deyim :X Geçen haftaki gibi yaparsa zaten gözümden iyice düşücek :X

Kayıp şehir reklamsız yayınlanmayacak, muhtemelen tama yakın reklam alınacak... Kanal D maksimum 3 bölüm az reklamlı yayın yapıyor...

- - - Ekleme - - -

Bir komediye bu kadar çok reklam yakışmıyor, Yalan Dünya reklamlı anca 4-5 reytingi görür...

Kayıp şehir reklamsız yayınlanmayacak, muhtemelen tama yakın reklam alınacak... Kanal D maksimum 3 bölüm az reklamlı yayın yapıyor...

- - - Ekleme - - -

Bir komediye bu kadar çok reklam yakışmıyor, Yalan Dünya reklamlı anca 4-5 reytingi görür...
Aynen. Yalan Dünyanın reklamları Huzur Koçanına yarıyor :D Ama A/B dizisi olduğu için reklamları götürüyor işte

Yalan Dünya, Huzur Sokagi, Dila Hanim.. 3'ü de basarili gidiyorlar..

Koçanın reklamsız ve özetsiz yayınlandığı günler de oldu. Unutma :)

Yalan Dünya zaten ödüyor reklamları, Kayıp Şehir neden reklama girsin ki?

Unutmadım zaten..Seyrettiğim programı ve hiç bir program başlamamişkendi ( ağustos sonu /eylül başıydı) Beyaz'ı etkilediği için daha çok gıcıgım :X Ne işim olur benim KAYP Şehir'le.

Revan kanal istediğini yapar reklamsızda koyar koymaz yalan dünyada reklam vermesin o zaman :D

- - - Ekleme - - -

Beyaz 00:30'da başlıyor.Geçen haftaki dizi süresine bak 2'saat mi neydi.Nasıl yetiştircekler sence? Gülse'den başka komedi yazarı tanımasamda reklamsızda çok güldürmuyor.

Bu alana bir cevap yazın...

Forum İstatistikleri

Konular
173,881
Üyeler
8,500
Son Üye
ToddWhite