5 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan Dünya bu ara düşük gelecek. Kanal D çok reklam veriyor bu diziye

Kanal D yönetimi strateji desim ben entrika deyim :X Geçen haftaki gibi yaparsa zaten gözümden iyice düşücek :X
Koçanın reklamsız ve özetsiz yayınlandığı günler de oldu. Unutma :)

Yalan Dünya zaten ödüyor reklamları, Kayıp Şehir neden reklama girsin ki?

Yok.Yalan Dünyayı bu sezon izlemeyeceğim. Beğenmedim çok basit olmuş :(

Kanal D yönetimi strateji desim ben entrika deyim :X Geçen haftaki gibi yaparsa zaten gözümden iyice düşücek :X

Kayıp şehir reklamsız yayınlanmayacak, muhtemelen tama yakın reklam alınacak... Kanal D maksimum 3 bölüm az reklamlı yayın yapıyor...

- - - Ekleme - - -

Bir komediye bu kadar çok reklam yakışmıyor, Yalan Dünya reklamlı anca 4-5 reytingi görür...

Kayıp şehir reklamsız yayınlanmayacak, muhtemelen tama yakın reklam alınacak... Kanal D maksimum 3 bölüm az reklamlı yayın yapıyor...

- - - Ekleme - - -

Bir komediye bu kadar çok reklam yakışmıyor, Yalan Dünya reklamlı anca 4-5 reytingi görür...
Aynen. Yalan Dünyanın reklamları Huzur Koçanına yarıyor :D Ama A/B dizisi olduğu için reklamları götürüyor işte

Yalan Dünya, Huzur Sokagi, Dila Hanim.. 3'ü de basarili gidiyorlar..

Koçanın reklamsız ve özetsiz yayınlandığı günler de oldu. Unutma :)

Yalan Dünya zaten ödüyor reklamları, Kayıp Şehir neden reklama girsin ki?

Unutmadım zaten..Seyrettiğim programı ve hiç bir program başlamamişkendi ( ağustos sonu /eylül başıydı) Beyaz'ı etkilediği için daha çok gıcıgım :X Ne işim olur benim KAYP Şehir'le.

Revan kanal istediğini yapar reklamsızda koyar koymaz yalan dünyada reklam vermesin o zaman :D

- - - Ekleme - - -

Beyaz 00:30'da başlıyor.Geçen haftaki dizi süresine bak 2'saat mi neydi.Nasıl yetiştircekler sence? Gülse'den başka komedi yazarı tanımasamda reklamsızda çok güldürmuyor.