5 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saat 22.30 kadar midtörm çalışmak! :( ama sonra kayıp sehir!! :))

AGB gibi olmasada tns sbt ye göre biraz daha iyi ama yinede atv nin bazı proğramlarının şişirildiğini düşünüyorum mesela bugün koçan olsun perşembe vadi olsun bunlar gerçek oranlar değil ..

KVP biraz şişirilmiş halini Huzur Sokağin'ada o kadar "biraz şişirilse" :F:F

20:44 Huzur Sokaği jenerik döndü reklama girdi.

Tv izlemeyeceğim. Belki Yalan Dünyaya göz atabilirm.Ama pek beğenmeyeceğim gibi.

Emir'in Yolu ve Huzur Sokagi basarili baslamislar..

Ve Huzur Sokagi zirvede beklendigi gibi!

Emir'in Yolu da iyi gidecek bu hafta gibi..

Yalan Dünya geçen haftaki gibi 15 dakikada bir reklama girerek yaklaşık 8-9 tane reklam verecek galiba :(

Yalan Dünya geçen haftaki gibi 15 dakikada bir reklama girerek yaklaşık 8-9 tane reklam verecek galiba :(

Kayıp Şehir'ide reklamsız verirse Kayıp Şehir'in tutmadiğini görmüş olcaz.Boşlukta izlenen bir dizi unvanı almiş alcak.Olan Beyaz'a olcak geç saatte yayınlanıyor ki bugun ben ve benim gibi uykusuz kalanlarin bekleyeceğini sanmıyorum.Ama ben dayanacağim sayıklıcam o başka :X

20:45 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.9 , 2) ATV: 5.08 , 3) STAR: 4.27 , 4) KANAL7: 3.39 , 5) SHOW: 3.03

Yalan Dünya döktürüyor. A/B`sini tahmin edin artık :D

yalan dünya yeni bölümmü ..??

- - - Ekleme - - -

20:45 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.9 , 2) ATV: 5.08 , 3) STAR: 4.27 , 4) KANAL7: 3.39 , 5) SHOW: 3.03

Emirin Yolu çakıldı, Huzur Sokağı reklamsız gidiyor, Yavan Dünyayı geçer şimdi :)

Her 15 dakikadan bir reklama girdiği için bir ara düşük, bir ara yüksek gelecek.

Dila Hanım yükselmiş. Bravo
O dilimde atv reklamdaydı. Önceki postta yazmiştim :X

- - - Ekleme - - -

Evet :)

Kayıp Şehir'ide reklamsız verirse Kayıp Şehir'in tutmadiğini görmüş olcaz.Boşlukta izlenen bir dizi unvanı almiş alcak.Olan Beyaz'a olcak geç saatte yayınlanıyor ki bugun ben ve benim gibi uykusuz kalanlarin bekleyeceğini sanmıyorum.Ama ben dayanacağim sayıklıcam o başka :X
Kayıp Şehir bugün Koçanı geçsin de görün :X