Furkan diziyi izledin mi? Neden bahs ediyorsun?![]()
Izlemedigim bir dizi hakkinda neden yorumda bulunayim ki?
atv gibi popüler bir kanalda ne zaman dinimiz Islam'i anlatan ve ön planda olan bir dizi oldu ? Veya basroller basörtülü..
Furkan diziyi izledin mi? Neden bahs ediyorsun?![]()
Takas bana Kanal D`nin 3ün altında tek dizisini söyle. Bir tek Arka Sokaklar o da A/B`de 1 hafta öyle aldı. Ama ben atv`ninkileri söyleyeyimRevan sen en yükseklerini söylüyon vadi zaten 3 dizisine bedel huzur öbgzk ye bedel karadayı da diger kalan ıvır zıvırlarına
boşluktan değil az sonra bitecek aksiyon dolu şu an![]()
aa hepsi erken bitmis 😎Yalan Dünya bitti ve Huzur Sokağı reklamdaydı, bu boşluk oluyor işte.![]()
Toplayayım durum Karadayi bence en az 5 Son yaz 4 çarşamba 3desek perşembe 12 cuma 7 cumartesi pazar 4 alın size birincilik Totalde
Bir ara 7 reytingi de görmüş dizi.Oha! Kayıp Şehir Ne yapmış öyle yahu?
22:45 - 23:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 6.32 , 2) SHOW: 3.65 , 3) ATV: 3.09 , 4) TRT1: 2.07 , 5) STAR: 2
Atv fena gitmemiş ama keşke son yazı yayinlasaydı
Kanal D`yi koy kenara ben de Starı toplayayımToplayayım durum Karadayi bence en az 5 Son yaz 4 çarşamba 3desek perşembe 12 cuma 7 cumartesi pazar 4 alın size birincilik Totalde
Kayıp şehir yalan dünyayı geçer