Furkan diziyi izledin mi? Neden bahs ediyorsun?
Izlemedigim bir dizi hakkinda neden yorumda bulunayim ki?
atv gibi popüler bir kanalda ne zaman dinimiz Islam'i anlatan ve ön planda olan bir dizi oldu ? Veya basroller basörtülü..
Furkan diziyi izledin mi? Neden bahs ediyorsun?
Takas bana Kanal D`nin 3ün altında tek dizisini söyle. Bir tek Arka Sokaklar o da A/B`de 1 hafta öyle aldı. Ama ben atv`ninkileri söyleyeyimRevan sen en yükseklerini söylüyon vadi zaten 3 dizisine bedel huzur öbgzk ye bedel karadayı da diger kalan ıvır zıvırlarına
boşluktan değil az sonra bitecek aksiyon dolu şu an
aa hepsi erken bitmis 😎Yalan Dünya bitti ve Huzur Sokağı reklamdaydı, bu boşluk oluyor işte.
Toplayayım durum Karadayi bence en az 5 Son yaz 4 çarşamba 3desek perşembe 12 cuma 7 cumartesi pazar 4 alın size birincilik Totalde
Bir ara 7 reytingi de görmüş dizi.Oha! Kayıp Şehir Ne yapmış öyle yahu?
22:45 - 23:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 6.32 , 2) SHOW: 3.65 , 3) ATV: 3.09 , 4) TRT1: 2.07 , 5) STAR: 2
Atv fena gitmemiş ama keşke son yazı yayinlasaydı
Kanal D`yi koy kenara ben de Starı toplayayımToplayayım durum Karadayi bence en az 5 Son yaz 4 çarşamba 3desek perşembe 12 cuma 7 cumartesi pazar 4 alın size birincilik Totalde
Kayıp şehir yalan dünyayı geçer