27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
boşuna gogola sormayın arakdaşlar bir tek dogru yoktur dogru herkese göre değişir felsefesi işte :)))))

boşuna gogola sormayın arakdaşlar bir tek dogru yoktur dogru herkese göre değişir felsefesi işte :)))))

en kısa açıklaması dediğin gibi sanırım yani şimdi bereni ben dünyanın en güzel kızı olarak görebiliyorum ama beren belkide çirkindirde bana öyle görünüyordur felsefesi :))

haluk levent diyorki neşet ertaş aslında rock çıdır diyor :)) ölmesek daha neler duyacağız ben onu türk halk müziği söylüyor zannediyordum

adam dogru diyo. rock protes bir müziktir halk müziğide protestir karşı koyma vardır haksızlıga karşı koyma vardır

en kısa açıklaması dediğin gibi sanırım yani şimdi bereni ben dünyanın en güzel kızı olarak görebiliyorum ama beren belkide çirkindirde bana öyle görünüyordur felsefesi :))

öyle ama son dönem islam felsefistleri bu düşünceyi çöoe atıılar biz madem gerçek dogruyu bilemiyeceğiz ozamn gördüğümüz bildiğimiz şey asıl dogrudur. buna kafa yormak yararsızdır ve çözümsüzdür

öyle ama son dönem islam felsefistleri bu düşünceyi çöoe atıılar biz madem gerçek dogruyu bilemiyeceğiz ozamn gördüğümüz bildiğimiz şey asıl dogrudur. buna kafa yormak yararsızdır ve çözümsüzdür

varoluşçulukta şüphe var şimdikilerin ulaştığı noktaysa felsefenin temeline aykırı değilmi felsefede şüphe olmazsa felsefe yapmakta anlamsızlaşmazmı bildiğim ve gördüğüm kesin doğruysa o zaman artık araştırmayı düşünmeyi bırakıp kesin doğruya ulaştığımızı düşünüp mutlu mesut ve odun gibi bir hayat sürmeliyiz sonucuna varmıyormu bu iş..

Bence total 11 ab yi kestiremiyom 2.özet 3.milyoner ilk 3 kesin diğerleri aralarında kapışırlar

varoluşçulukta şüphe var şimdikilerin ulaştığı noktaysa felsefenin temeline aykırı değilmi felsefede şüphe olmazsa felsefe yapmakta anlamsızlaşmazmı bildiğim ve gördüğüm kesin doğruysa o zaman artık araştırmayı düşünmeyi bırakıp kesin doğruya ulaştığımızı düşünüp mutlu mesut ve odun gibi bir hayat sürmeliyiz sonucuna varmıyormu bu iş..

zaten o felsefenin çöpe atıklarını söylüyorum :)) herşeyden şüpe edersek mutlak gerçeklik varsa onu kaçırıyoruz diyor islam düşünürleri. yanız varolçu felsefede "asla dogruyu bilemesin" dogrulugu yatıyor şüpecilik yok burda ya gerçek dogru varsa boşa ugraşıyorsun demektir :))))

leyla güzel kızmış ya bunu polata bırakan adaletten nefret ediyorum :))

bir saattir kızı seyrediyorum demekki itici yapan polatmış yoksa izlenecek kız :))

Sabahın köründe yorumum :A
Vadi çok iyi gitmiş ve tüm reytingleri süpğrmüş.Tebrikler.
Veda bence çok iyi bir dizi çok akıcı ve sarıyor insanı ben ilerki haftalarda yükseleceğini düşünüyorum.
Ağır Roman'dan anlıyoruzki Star yine bir hata yapmış.Babalar ve Evlat bu gün olsaydı Ağır Romandan daha iyi gidecekti.Arkasından Evlerden Biride iyi gidecekti.
Ağır Roman iyi bir dizi ama Bbalar ve Evlatlar daha iyi bence Perşembe günü daha iyi gidebilirdi.Ama artık geçti bolu pazarı.

Milyoner Vadi desteğiyle çoşmuş.Tebrikler.

Sbt Göre
Vadi 10
Vadi Özet 7
Suskunlar 5
Veda 4,5
Ağır Roman Yeni Dünya 3,5

Alacak
TNS De de Buna Benzer Bir Sonuç Çıkar