27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Kara ve leyla varmış vadiyi övüyolar mematiyi konuşuyolar

varoluçu ve tanır tanırım dedi yani ateist değilim dedi allaha inanıyorum.

sağol beyazsoy... kızdığım nokta niye herkesin anlayacağı dilden konuşmadıkları bazı insanların yani bunu türkçe söylese dahamı kötü olurdu şimdi yarım saattir egzanzentiyelist nedir diye düşünüyorum :))

- - - Ekleme - - -

Egzo bişeyo ne ya

işte onu bende anlamadım ya beyazsoydan allah razı olsun açıkladı :))

- - - Ekleme - - -

Kara ve leyla varmış vadiyi övüyolar mematiyi konuşuyolar

leylayı konuşturmuyorlar bile erkekler sıkıştırmış.. kız gak dedi lafı aldılar ağsından :))

Egzo bişeyo ne ya

existansiyel aslında bir felsefe. bu karışık bir felsefe varoluççu felsefe diye geçer. insan aklıyla herşeyi bilemez ve duygularıyla herşeyi yeniden oluşturur. insan yani gerçeği bilemez gerçek herkese göre değişir. yani her insan kendince dogru yaratır .

- - - Ekleme - - -

sağol beyazsoy... kızdığım nokta niye herkesin anlayacağı dilden konuşmadıkları bazı insanların yani bunu türkçe söylese dahamı kötü olurdu şimdi yarım saattir egzanzentiyelist nedir diye düşünüyorum :))

- - - Ekleme - - -

işte onu bende anlamadım ya beyazsoydan allah razı olsun açıkladı :))

- - - Ekleme - - -

leylayı konuşturmuyorlar bile erkekler sıkıştırmış.. kız gak dedi lafı aldılar ağsından :))

existansiyelin türkçe karşılıgıda pek açıklamıyor b felsefeyi ondan latincesini söyledi

Bilgi için sağol beyaz ılginç bişey yahu

yok bunu yabancılar söylediği için ilginç. matrixteki felsefede bu gerçek diye bişey yok biz bize gerçek olarak gösterileni biliyoruz. yani ortada kaşık yok. there is no spoon..

zeki metin filimlerinde vardır ya zeytin yiyorlardır metin zekiye bu zeytini et olarak düşün et yemiş gibi olursun :)))))

islam düşünürleri bu felsefeyi daha önce açıklamışlar daha basit bir dille allah herşeyi her an yaratır ve yok eder biz bir bardaktaki suyun rengini bardaga göre biliriz bardak yeşilse bsuyun rengi bize göre yeşil . ama asla suyun gerçek rengini bilemeyiz. Allah bize suyu nasıl isterse öyle gösterir..

Son düzenleme:
haluk levent diyorki neşet ertaş aslında rock çıdır diyor :)) ölmesek daha neler duyacağız ben onu türk halk müziği söylüyor zannediyordum