25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
O diziyi bilmiyorum kaç yıllarında oynadı ama 2010dan önce sürekli Makedonyadaydım okulum için hem kullanılması yanlış makedoncada ü harfi yok yada diğer yugoslav dillerinde ki bu bulgarlarla yakın gösterilmesi çok saçma dediğim gibi makedonyada gidip sorarsanız size kimse bulgarları seviyoruz demez :) Yada böyle yazısını büle okumaz.Türk köylerindede böyle konuşmuyorlar benim gördüğüm kadarıyla.Büyük hatalar var.Keşke yapılırken daha prof. olarak yapılsaymış
2010 öncesi bir diziydi.Adam film bu konuda hassatir.Elveda Rumelide birçok oyuncu Balkanlarda yaşiyor yada ordan göçmen kimselerdi.Ve ordaki oyunculardan bir kaçi suan Son Yaz'da karşimizda.

öyle bir geçer zaman ki çok iyi gidiyo :D :d son yaz bence şok yaşadı :d

- - - Ekleme - - -

öbgzk 20.45-21.00 arası düşer çünkü reklamda kaç dakikadır ve halaa..

Sbt reytingleri şişirmelere devam. :D Tns gelince ak kara belli olur zaten Son Yaz ilk bölümüyle zirveye yerleşecek değil. Babalar ve Evlatlar'ın tutmayacağı belliydi. 😛

Bırakın dizileri de tv2'de Çghb izleyin. :D

Öyle Bir Geçer Zamanki'den Son Yaz geçecek diyenlere tokat :D
Bu arada özetsiz ama müthiş gidiyor. Buna karşın ilk 15 dakikada aldığı oranlar ortalamasını düşürecek. Bu arada da düşük gelecek. Reklam var çünkü

Son Yaz beni sarmadı.Biraz Öbgzye bakacağım.
Son Yazda yardımcı karakterleri pek sevmedim.Öbgzde Necati rlünde oynayan çocuk dışında.

20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 10.26 , 2) TRT1: 3.39 , 3) KANAL7: 3.2 , 4) SHOW: 3.17 , 5) ATV: 2.55

öbgz resmen şov yapıyor diğerlerinin hepsini topla öbgznin yarısına ulaşır :)))

evlerden biri pt1 alinirsa sasirmam

Evlerden Biri, salı olmaz olamaz. Salı günü gülecek bir şey yok kanallarda Seksenlet dışında. Trt çok iyi yapıyor.

Evlerden Biri'nin tutacağı tek gün pazartesi O Ses'ten sonra. Gerçi O Ses de ancak 23.00'da biter...

Ne kadar hassaslar bilmiyorum ama ShowTv'de bu sene Makedonyada bir türk köyü gösterdi ve onlardada böyle bir şive yoktu. :)

Evlerden Biri, salı olmaz olamaz. Salı günü gülecek bir şey yok kanallarda Seksenlet dışında. Trt çok iyi yapıyor.

Evlerden Biri'nin tutacağı tek gün pazartesi O Ses'ten sonra. Gerçi O Ses de ancak 23.00'da biter...

son yaz beklenti büyüktü karadayida gümlemesin ? :D

bu arada muhtesemin özeti bile hepsini ezer geçer :D

Ustura kemal süper dizi ya süper müziklerıne hastayım

Son yaz çok kötü başlamış

- - - Ekleme - - -

Ustura daha yeni başladı