25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
son yaz drema-komedi-aksiyon-aşk üzerinden gidiyo ama bence dizi balkan savaşlarının üzerinden daha fazla gitmesi lazım içinde de aşkı işlemesi lazım büyük olasılıklada öyle olucak inşlah

@forumdash elvada rumeliyi izlemedim ama daha güzeldi bence.
nigar kalfa (filiz ahmet) zaten balkan göçmeni. şiveyi süper yapıyor :D

son yaz drema-komedi-aksiyon-aşk üzerinden gidiyo ama bence dizi balkan savaşlarının üzerinden daha fazla gitmesi lazım içinde de aşkı işlemesi lazım büyük olasılıklada öyle olucak inşlah

Dizi daha 1.bölümünde.. Ilerleyen bölümlerde daha belli olur bence :)

Hayrettin bu SBT'nin anlik reytingleri.. Yarin TNs'de iki dizide daha yüksek olacak bence

- - - Ekleme - - -

Hayrettin bu SBT'nin anlik reytingleri.. Yarin TNs'de iki dizide daha yüksek olacak bence

İnşallah öyle olur Furkan çünkü iki dizide yüksek reytingi hakediyor . Hele Son Yaz aylardır bekleniyor bu kadar düşük oran alması imkansız.

- - - Ekleme - - -

tns varken sbt ne derse dersin önemi yok bu aralar zaten sbt nin anlık reytinglerde bi şişirmece var zaten hele hele popiler dizileri (daha çok kanal d dizilerini uçuk gösteriyo kusara bakmayında)

elvada rumelide başlarken pek iyi reyting almadı sonradan çoştu. ama son yazda şimdilik pek ışık görmedim. bakalım savaş çıksın ondan sonra bakalım ne olacak

Elveda Rumeli'de Tolga Sayişman'ın rolune(sanırım karekterin adı Mustafa'ydi) çok benziyor.

Bu saydiklarini Elveda Rumeli içinde söylemişmiydin bi yerde çünkü Elveda Rumeli'de de aynı şive kullanılıyordu.Özellikle (Mutheşem Yuzyılda Nigar Kalfa) Filiz Ahmet kullanırdı.Bu dizi Elveda Rumeli'nin spin-off'udur.Ayrıca Elveda Rumeli'den birçok oyuncuyu bu dizide de görebilirsin.

O diziyi bilmiyorum kaç yıllarında oynadı ama 2010dan önce sürekli Makedonyadaydım okulum için hem kullanılması yanlış makedoncada ü harfi yok yada diğer yugoslav dillerinde ki bu bulgarlarla yakın gösterilmesi çok saçma dediğim gibi makedonyada gidip sorarsanız size kimse bulgarları seviyoruz demez :) Yada böyle yazısını büle okumaz.Türk köylerindede böyle konuşmuyorlar benim gördüğüm kadarıyla.Büyük hatalar var.Keşke yapılırken daha prof. olarak yapılsaymış

@forumdash elvada rumeliyi izlemedim ama daha güzeldi bence.
nigar kalfa (filiz ahmet) zaten balkan göçmeni. şiveyi süper yapıyor :D

Evet Elveda Rumeli daha güzeldi...Çünkü onda komedi unsuru fazlaydı.Bu gerçek savaşida anlatacakmiş oyuzden ağir ağir gider.Kaldı ki SonYaz'da daha konusuna gelinmedi.Bol drama olcak(miş). Filiz Ahmet bir çok oyuncu Balkan göçmeniydi.5-6 türk oyuncu vardi o dizide diğerleri hep göçmendi oyuzden 3/4'lük diziydi hatta 4/4'lük.

@sbtanaliz: 20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 10.26 , 2) TRT1: 3.39 , 3) KANAL7: 3.2 , 4) SHOW: 3.17 , 5) ATV: 2.55