25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 7.29 , 2) FOX:
4.03 , 3) TRT1: 3.21 , 4)
KANAL7: 2.87 , 5) ATV: 2.75

- - - Ekleme - - -

Son Yaz Kötü gidiyor toplaması lazım

Son Yaz beklentilerin çok altında başladı, dizinin ardından yayınlanacak tekrar bölümü daha fazla izlenecek gibi duruyor. :)

Durun daha yeni başladı yükselir elbet zaten ÖBGZK de ilk bölümde 4 reytingle başlamıştı

Arkadaslar bu SBT'nin anlik reytingleri..

Ayrica mahoni hani sen SBT'ye göre yorum yapmayacaktin :)

Son Yaz çok kötü başladı. Babalar ve Evlatlar tahmin ettiğim gibi ortalarda yok.

Son Yaz bir sonraki aralıkta biraz toparlanır büyük ihtimal ama en azından totalde zirve yarışında olması çok zor...

furkan pala tugçeyle patner. oldumu şimdi :))) tardu hazalın abisi yaşında

Çok kötü oynadı.Şiveyi tutturamadı.İstanbul ağzına döndü.Bakışları da etkileyici değildi.Ama yakışıklı imiş diye rol veriliyor.

Elveda Rumeli'de Tolga Sayişman'ın rolune(sanırım karekterin adı Mustafa'ydi) çok benziyor.

Son yaz çok saçma bir dizi üzgünüm fanlar ama makedoncada ü harfi yok hiçbir SLAVİK dilde ü harfi yok yılımın yarısını ex-yugoslav ülkelerinde geçiriyorum ve hiç böyle için büle diyeni görmedim çok saçma :)) (Türk köylerindede bulundum ama hiçbirisi böyle şivelerle konuşmuyor)Ayrıca Makedonya Sırbistana bağlanıyor o senelerde ve daha yakın oldukları ırk grubuda sırplar hiçbir makedonun bir bulgarla işbirliği yaptığını göremezsiniz hiç makedonlar onları sevmedi çünkü :)

Countries of Europe

Bu saydiklarini Elveda Rumeli içinde söylemişmiydin bi yerde çünkü Elveda Rumeli'de de aynı şive kullanılıyordu.Özellikle (Mutheşem Yuzyılda Nigar Kalfa) Filiz Ahmet kullanırdı.Bu dizi Elveda Rumeli'nin spin-off'udur.Ayrıca Elveda Rumeli'den birçok oyuncuyu bu dizide de görebilirsin.

Herkes Son Yaz kötü basladi felan diyor ama burada hangi sirketin reytingleri paylasiliyor? SBT'nin.

TNS'nin reytinglerini beklemek gerek yarin. Su an yorum yapmak saglikli olmaz.

- - - Ekleme - - -

furkan pala tugçeyle patner. oldumu şimdi :))) tardu hazalın abisi yaşında

Tardu-Hazal çifti bence de uyumsuz..

Herkes Son Yaz kötü basladi felan diyor ama burada hangi sirketin reytingleri paylasiliyor? SBT'nin.

TNS'nin reytinglerini beklemek gerek yarin. Su an yorum yapmak saglikli olmaz.

- - - Ekleme - - -

Tardu-Hazal çifti bence de uyumsuz..

Katılıyorum size. Seksenler bile yok listede :)

Son Yaz hayal kırıklığı yarattı , Babalar ve Evlatlar'ın listede olmaması çok saçma .

Hayrettin bu SBT'nin anlik reytingleri.. Yarin TNs'de iki dizide daha yüksek olacak bence

- - - Ekleme - - -

Son Yaz hayal kırıklığı yarattı , Babalar ve Evlatlar'ın listede olmaması çok saçma .

Hayrettin bu SBT'nin anlik reytingleri.. Yarin TNs'de iki dizide daha yüksek olacak bence