Ooooo. Ben bir gecede 6 bölümünü bile izlemişliyim var sen ne diyorsun ? 1 gece 6 bölümünü izledim hiç uyumadım, diğer geceler de 2-3 bölüm izledim 1 haftada bitti. Sonra bir az da tekrarını izledim bazı bölümlerin. Şimdi uzun zaman sonra Yeni Bölüm izleyeceğim
Umarım değişmez. Neden değişir ki? Kızlar yok diye mi? Ve ya Adem gitti diye mi? Çünki, bence de çok güzel bir jeneriği vardı
Jenerik değişmiştir kesin...Biliyorsun türk idizlerinin en iyi jeneriği (bana göre) demiştim sana
Umarım değişmez. Neden değişir ki? Kızlar yok diye mi? Ve ya Adem gitti diye mi? Çünki, bence de çok güzel bir jeneriği vardı
Aynen. Ben de onu diyecektim. Duygu Yetişin rolü orda zaten Adem abisine aşık olmaktı. Adem abisi de gitti. Yalnız dizide ne diyecekler merak ediyorum
Adem etkili jenerikte.Afişte bile cıkarmişlar Adem'in yerine gazeteciyi koymuşlar ama Tak Tak Arif'in kızı duruyor Oysa Arif'in kızı Krem'de
Aynen. Ben de onu diyecektim. Duygu Yetişin rolü orda zaten Adem abisine aşık olmaktı. Adem abisi de gitti. Yalnız dizide ne diyecekler merak ediyorum
İyi de annennesine yolladıktan sonra dayanamayıp geri gelmişti. Adem gittikten sonra da Evayla birlikte ağlamıştılar isturbed:
Dizinin ortalarinda onu annennesine mı babanesine mi ne yollamişlardi.Ben öyle hatırlıyorum.
bu saatten sonra anlamam konuyu zaten 30 bölüm geçmiş aradan...