22 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

22 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Titanların Savaşı (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Şefkat tepe ilk kısımda yine reklam vardı düşük oranlar alabilir biraz

Stv reytingleri değişmemiş acunla reklamla bile iyi gitmiş

- - - Ekleme - - -

Atvde reklam vardı heralde yoksa listeye girerdi

Ben Bilmem Eşim Bilir ve Uçurumu izleyeceğim. Uzun bir aradan sonra Uçurumu izlemek iyi gelecek. :)

20:00 - 20:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 4.22 , 2) STAR: 3.77 , 3) STV: 3.29 , 4) KANAL7: 2.41 , 5) SHOW: 2.4

Nasıl uzun zaman yaa(b) sen daha en fazla 1 ay önce başlamamişmiydin Uçurum'a? Benim canım :X Sen gel birde bana sor o uzun arayı :(

Nasıl uzun zaman yaa(b) sen daha en fazla 1 ay önce başlamamişmiydin Uçurum'a? Benim canım :X Sen gel birde bana sor o uzun arayı :(
Ooooo. Ben bir gecede 6 bölümünü bile izlemişliyim var sen ne diyorsun ? :D 1 gece 6 bölümünü izledim hiç uyumadım, diğer geceler de 2-3 bölüm izledim 1 haftada bitti. Sonra bir az da tekrarını izledim bazı bölümlerin. Şimdi uzun zaman sonra Yeni Bölüm izleyeceğim :):)

Bu arada En Büyük Show Ben Bilmem Eşim Bilirden seyirci çalabilir. Ama belli de olmaz tabii

acun simdi ucar reklam yoktu 20:30 20:45 arası :)

- - - Ekleme - - -

acun simdi ucar reklam yoktu 20:30 20:45 arası :)

destere erkek dizileri pek izlemez ya çocuk dizisi krem yada kadın dizileri izler :)))))))

dizilerde erkek dizisi kadın dizisi mi olur beyazsoy ...???

hanı yeni yetme ergenlerin bu tarz söylemleri vardırda onlara yakışıyor.... sana yakıştıramadım :)))