bugün kokmuş balıkları izleyeyim bari bişey yok başka
Uçurum'u izle kesinlikle Selimestere..
bugün kokmuş balıkları izleyeyim bari bişey yok başka
geçen sene ilk bölümünü izlemiştim yetmişti ilk bölümü bana )
Çok degisti bence Selim.. Izlemeye deger bir yapim Uçurum..
sen uçurumu izlemionmu
Ben Bilmem Eşim Bilir ve Uçurumu izleyeceğim. Uzun bir aradan sonra Uçurumu izlemek iyi gelecek.
20:00 - 20:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 4.22 , 2) STAR: 3.77 , 3) STV: 3.29 , 4) KANAL7: 2.41 , 5) SHOW: 2.4
Ooooo. Ben bir gecede 6 bölümünü bile izlemişliyim var sen ne diyorsun ? 1 gece 6 bölümünü izledim hiç uyumadım, diğer geceler de 2-3 bölüm izledim 1 haftada bitti. Sonra bir az da tekrarını izledim bazı bölümlerin. Şimdi uzun zaman sonra Yeni Bölüm izleyeceğim
Nasıl uzun zaman yaa sen daha en fazla 1 ay önce başlamamişmiydin Uçurum'a? Benim canım Sen gel birde bana sor o uzun arayı
Bu arada En Büyük Show Ben Bilmem Eşim Bilirden seyirci çalabilir. Ama belli de olmaz tabii
ne açıdan yetti ilk bölümm?? gerçek hayatların yükümü agır geldi?ha görmezden gelmek daha kolay oluyodu doğru unutmuşummgeçen sene ilk bölümünü izlemiştim yetmişti ilk bölümü bana )
d&r ve hepsiburada.com un yurtdışınada gönderimi var.. satış sitelerinden ulaşabilrisiniz
Keske satilsa yurtdisinda..
destere erkek dizileri pek izlemez ya çocuk dizisi krem yada kadın dizileri izler ))))))