17 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

17 Eylül 2012 Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

Aynı şeyi programlar için de düşünüyor musun? :)
Bilmem. Programı hiç düşünmedim. Aslında dizilerde de 100/100 değil. Mesela bir dizi bu hafta totalde fazla oran alıyor, gelecek hafta A/B`de. Genellikle öyle oluyor demek istedim :)

- - - Ekleme - - -

samanyolu total grubuna hitap ettiği için stv dizileri abde düşük alıyo diye kalitesiz olduğu anlamına gelmez
Ama kalitesiz dizi kötü dizi demek değil bence. Kalitesiz olabilir dizi, ama bu kötü olduğu anlamına gelmez bence

Moderatörün son düzenlenenleri:
recep ivedik ab de 1. filan olamaz bence
aşk tesadüfleri sever nasıl bu kadar az izlendi anlamıyorum

am çok yüksek oranlar alıyo totalde abde 1 olabilir ddüşman kardeşlerde recep ivediğin etkisiyle çok iyi gidebilir

@sbtanaliz: 21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 8.17 , 2) KANALD: 7.28 , 3) FOX: 3.88 , 4) ATV: 3.51 , 5) STAR: 2.49

ohaa ya inanmıyorum. ben şu filmi izlerken ağlayayım adamlar diğer tarafta 454558459 yayınlanan küfür dolu aptal filmi izlesin
sbt çık git hayatımdan ya

sbtye diyoruz diyoruz ama yrın tnsdede 1 olmasın

- - - Ekleme - - -

sbtye diyoruz diyoruz ama yrın tnsdede 1 olmasın

Hayatımın Rolü'nü izliyorum ve dizi resmen boyut atlamış. Başlarda amatördü ama şuan gerçekten çok iyi olmuş dizi. Senaryo toparlanmış. Reytinginin yüksek olmasına şaşmamalı. :)

Hayatımın Rolü'nü izliyorum ve dizi resmen boyut atlamışlar. Başlarda amatördü ama şuan gerçekten çok
iyi. Senaryo toparlanmış. Reytinginin yüksek olmasına şaşmamalı. :)

bu hafta düsük baya ama sezen aksunun sarkısı çaldı o ara ab grubu deneklerin çogunu stara yönelmistir :) sezen aksu geçer geçer buda geçer :)

Berkann sen o filme ağlıyosan ooo ben 2 dk izlim dedim berbattı tabi izlenmez şubat ı izledim muhteşem bi dizi takipçisiyim artık

Berkann sen o filme ağlıyosan ooo ben 2 dk izlim dedim berbattı tabi izlenmez şubat ı izledim muhteşem bi dizi takipçisiyim artık

Sen dram, aşk meşk dizilerini sevmediğin için normal :D

- - - Ekleme - - -

@sbtanaliz: 21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.66 , 2) SHOW: 5.65 , 3) FOX: 4.81 , 4) STAR: 3.24 , 5) ATV: 2.37

21:45 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 8.66 , 2) SHOW: 5.65 , 3) FOX: 4.81 , 4) STAR: 3.24 , 5) ATV: 2.37

atv bi ton reklam verdi yaa.

- - - Ekleme - - -

Sırf şu yorumdan sonra aylardir merak ettiğim geçen gün indirdiğim ama hala izlemeye fırsat bulamadiğim "Şubat"ı gözü kapalı silesim geldi.

star spnunda biraz yükselmiş showda galğiba reklam vardı onun için düştü

2 dakika izleyip 2 saatlik bir film hakkında böyle konuşma lütfen... çok samimi içten bir film... hayatımdan ilk kez bir aşk filminde sıkılmamıştım...100 kez izlesem yine sıkılmam :)

SBT'nin sonuçlarına göre Recep İvedik Totalde 1. olacak gözüküyor, A/B'de Aşk Tesadüfleri Sever belki 3. olur. :)

21:45 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 8.66 , 2) SHOW: 5.65 , 3) FOX: 4.81 , 4) STAR: 3.24 , 5) ATV: 2.37

atv bi ton reklam verdi yaa.

- - - Ekleme - - -

Sırf şu yorumdan sonra aylardir merak ettiğim geçen gün indirdiğim ama hala izlemeye fırsat bulamadiğim "Şubat"ı gözü kapalı silesim geldi.
:D