Facebookta Efsane Kurtlar Vadisi Pusu Puslu Vadi gibi sayfalar fragmanı mobil uyumlu yayınlar oralara bir bak istersen![]()
diziyi izlicem karar verdim zaten fragmanı rast gelirse izlerim
Facebookta Efsane Kurtlar Vadisi Pusu Puslu Vadi gibi sayfalar fragmanı mobil uyumlu yayınlar oralara bir bak istersen![]()
inan aga bugüne kadar izlemiş olduğun en muhteşem fragman ya anlatılmaz izle diyorumaga ben dün bu fragmanı izleyebilmek için 3 saat atv de ki saçma sapan turist diye bi filmi izledim reklam aralarında görebilmek için düşün ve sonunda gördüm süper ötesi demek bile az
- - - Ekleme - - -
kesin öldü
- - - Ekleme - - -
adam4 objektif ol sence fragman nasıl
Fragmana diycek lafım yok.İlk bölümü süper olacagıda kesin ve izleyeceğim.
İnşallah devamıda böyle gider.
Fragmanı az önce atvde izledim polat harbi kafayı yemiş üstü kan filan olmuştu denizin ortasında helikopter ile saldırıyorlar çatışma sahnesi filan oluyor bu bölümü izlerim kesin![]()
Aynen polat eskiye döndü acıma yok artık intikam vakti![]()
diziye yeni karakter katılmış herhalde![]()
Az kaldı az
- - - Ekleme - - -
aynen baya yenilik var
Bu hafta heralde ÖZETSIZ yayinlanacak. Yayin Akisina göre Ana Haber'den sonra hemen baslayacak.
22.45 Kim Milyoner var özet olmadan imkansız gibi 2 saat fazla çekilmemiştir bölüm en az 30 dakika özet koyabilir
22:15'de Krem basliyor diye geciyor Yayin Akisinda. Özet olursa tabiki daha iyi olur. Nekadar gec baslarsa o kadar daha iyi. Insanlar zaten anca yetisiyorlar yeni bölüme...