RüzgarGülü
Favori Üye
Herkes eğlenmek için giriyor, eğlencemiz bir nedenle kesintiye uğrarsa şikayeti kullanıyoruz zaten.
Oralarda ceza almam için bir neden yoktu neyse ceza susturmaz bizi kim verdiyse gece rahat uyusun. . .
Herkes eğlenmek için giriyor, eğlencemiz bir nedenle kesintiye uğrarsa şikayeti kullanıyoruz zaten.
Benim dediğim de bu konuydu zaten
Aga Bu Konudan çıkın demiştin de sen bu konudasınee burda ben gidiyorum mu demişim bişeyleri düzeltmek için açtım az da olsa düzeldi ama şimdi devam ediyo aynı şeyler
ee burda ben gidiyorum mu demişim bişeyleri düzeltmek için açtım az da olsa düzeldi ama şimdi devam ediyo aynı şeyler
Üstünlük vahsı busa evet bahsediyorum .Sanki bir üstünlük vasfından bahsediyor gibisin.
Şikayet, en önemli ve hassas mekanizmalardan biri diye düşünüyorum, haksızlıklara maruz kalan kişilerin hiç bir şikayette bulunmadığını görüyorum sık sık, üzülüyorum, o nedenle bu tür gereksiz tartışmalar yerine şikayet ile işlerin çözülmesi taraftarıyım....
- - - Ekleme - - -
Varsa da bir şey diyesim gelmedi nedense.
Niye şikayet edelim ki biz eğlenmek için giriyoruz bizim tayfa olarak . Mesela az önce ard ard 4 ceza aldım neye yaradı hiç birşeye asıl ceza alması gerekn kişi oydu . Pişman mıyım dersen pişman da değilim neysek oyuz .
Adamın dibisin bunca zaman nerededin
Oralarda ceza almam için bir neden yoktu neyse ceza susturmaz bizi kim verdiyse gece rahat uyusun. . .
Adamın dibisin bunca zaman nerededin
Daha çok vaktin olsun senin gibi adam gibi adam üyeler gördükçe foruma giresim geliyor
Vakit oldukça girmeye çalışıyorum.
Warlords döktürmüş 😎
Doğruyu konuşuyoz kanka sende katıl
Daha çok vaktin olsun senin gibi adam gibi adam üyeler gördükçe foruma giresim geliyor
Üstünlük vahsı busa evet bahsediyorum .
Bu konu bence bir süper moda yakışmadı amaç sapmış gibi.
Katılıyorum.
Cenation reyize bende katılıyorum yakışmadı böyle bir konu Süper Moderatöre