Ortalık karıştı alemto ben giderim derse öyle bir konu yok demektir o derece güvenirim kendilerine
Eyvallah
Ortalık karıştı alemto ben giderim derse öyle bir konu yok demektir o derece güvenirim kendilerine
O zaman mesaj yazarken tavsiye yaz benim babam bile karışmaz ki sen mi karışıyorsun
Tartışmıyorum, tartışmayı sonlardırıyorum işte daha ne istiyon
Tam özgürlük zararlı olabilir diye düşündüm şimdi nedense, arada büyüklerimizin bize doğruyu göstermesi lazım. Tabi tavsiye niteliğinde olmalı bunlar, öğütler değerlidir...
Bana kimse karışmaz ne yapacağımı babam neden karışsın istemediğim birşeyi zorla kimse yaptırmadı bu dünyada onun için böyle şeylere çok gıcık olurum
cevaa sen nerden biliyorsun ki ? Neyse sormadımm farz et, konu hoşuma gitmiyor.
O zaman emir şekilde konuşmuyacaksın benimle cümlende tavsiye filan yazmıyor resmen ne yapacağıma karışıyorsunTavsiye ile karışmak'ı aynı kefeye koymayalım, kimsenin kimseyi zorlama hakkı yok elbette, benim sizi bir şeye zorlamam mümkün değil zaten...
Reyiz 3-4 ay önce, ünlü resimlerindeki konulara, kalbim çarpıyor filan yazıyordun. Bi kız yazmaz heralde böyle Bi oyşşş yazmadığın kalmıştı
Biliyorum bu konuyu dediğimin arkasındayım daha birisi mesaj yazmış bende öle konu varsa takasın gidecem dedim halende arkasındayım bekliyorumaçtığım konu budur ve bu konuyu açtıktan sonra 1 kez bile ban yemedim.
https://fav10.net/f531/boyle-devam-ederse-forumu-birakacagim-takas-140465/
- - - Ekleme - - -
yalnız konu rekora konuşuyodu kilitlediler yoksa 100 sayfayı falan geçerdi
Tam özgürlük zararlı olabilir diye düşündüm şimdi nedense, arada büyüklerimizin bize doğruyu göstermesi lazım. Tabi tavsiye niteliğinde olmalı bunlar, öğütler değerlidir...
O zaman emir şekilde konuşmuyacaksın benimle cümlende tavsiye filan yazmıyor resmen ne yapacağıma karışıyorsun
Özgürlükten şüphen mi var
Çok uzadı muhabbet, ben açık açık karışsam bile sorun etmeyin, kimsenin karışma hakkı yok birbirine, şikayet edin kurtulun.
Çok uzadı muhabbet, ben açık açık karışsam bile sorun etmeyin, kimsenin karışma hakkı yok birbirine, şikayet edin kurtulun.
- - - Ekleme - - -
Yoo.
Beni kendinle karıştırdın galiba bu forumda ben ceza aldığımda karşı taraf ceza almadığında anca o zaman şikayet ederim tabi hakaret filan varsa direk ederim
Varsa bilelim konuşacak bişeylerin var gibi
Niye şikayet edelim ki biz eğlenmek için giriyoruz bizim tayfa olarak . Mesela az önce ard ard 4 ceza aldım neye yaradı hiç birşeye asıl ceza alması gerekn kişi oydu . Pişman mıyım dersen pişman da değilim neysek oyuz .
açtığım konu budur ve bu konuyu açtıktan sonra 1 kez bile ban yemedim.
https://fav10.net/f531/boyle-devam-ederse-forumu-birakacagim-takas-140465/
- - - Ekleme - - -
yalnız konu rekora konuşuyodu kilitlediler yoksa 100 sayfayı falan geçerdi