Ben Aşık Oldum !!!

primavera döndü mü :d yav şu forumda gidiyorum deyipte giden tek kişi var mı merak ediyorum

Yok yok primavera eğer böyle bi konu açıp böyle böyle yaparsan döneceğim foruma dedi sırf onun için böyle bi şey yaptık :D

- - - Ekleme - - -

Olum sen kesin kızsın kızlara acayip destek veriyon :F

Tabi tabi, şimdi de kıza iftira atıyor. :D

Ben mağdurun yanındayım, bizde cinsiyet ayrımı yok...

- - - Ekleme - - -

primavera döndü mü :d yav şu forumda gidiyorum deyipte giden tek kişi var mı merak ediyorum

Gitmiş ya işte, sonsuza kadar dönmesin mi? :)

Sizin gibi konu açıpta forumdan gidiyorum diyip gitmemezlik yapmadım 😉 arkadaslarıma artık girmeyeceğimi söyledim kafamı dinledim arkadaslarımı özledim girdim he eskisi gibi olmam zaten forumda

Bende diyorum ne oluyor . Hemen evlenelim desen evlenecek gibiydi primevera demek şakaymış ha anlamıştım zaten :d

- - - Ekleme - - -

Sizin gibi konu açıpta forumdan gidiyorum diyip gitmemezlik yapmadım 😉 arkadaslarıma artık girmeyeceğimi söyledim kafamı dinledim arkadaslarımı özledim girdim he eskisi gibi olmam zaten forumda

Bana göre çok saçma bi geliş biçimi olmuş hala tam olarak anlamadım :D

Yanlış anlamada takasın gidiyorum deyip geri gördüğünü görmedim daha doğrusu gitme konusu açmadı

İyi bak o zaman açtığı konulara şöyle olursa gitcem bu gidişle gitcem sürekli bunları söyleyerek dolanıyo konu açıyodu.Allah aşkına bana ne ondan bahsedin nede daha fazla yorum yapılsın saçmalıklardan sıkıldığım için yoktum boş şeylere cevap vermekle uğraştırmayın

Tek konusunu gösterin ben gidiyorum deyip Takasın açtığı forumdan gidiyorum deyip gösterin söz ben gidecem gitmiyen erkek değildir

Lüzumsuz sözler vermeyin, bir önemi yok öyle konu olup olmamasının, hem gerekirse konu sahibi cevap verir, siz başkasına kefil olmayın.