Yok yok primavera eğer böyle bi konu açıp böyle böyle yaparsan döneceğim foruma dedi sırf onun için böyle bi şey yaptık
- - - Ekleme - - -
Olum sen kesin kızsın kızlara acayip destek veriyon
primavera döndü mü yav şu forumda gidiyorum deyipte giden tek kişi var mı merak ediyorum
Hit için açılmış bir konu hala anlamadınız mı
primavera döndü mü yav şu forumda gidiyorum deyipte giden tek kişi var mı merak ediyorum
Sizin gibi konu açıpta forumdan gidiyorum diyip gitmemezlik yapmadım 😉 arkadaslarıma artık girmeyeceğimi söyledim kafamı dinledim arkadaslarımı özledim girdim he eskisi gibi olmam zaten forumda
Sizin gibi konu açıpta forumdan gidiyorum diyip gitmemezlik yapmadım 😉 arkadaslarıma artık girmeyeceğimi söyledim kafamı dinledim arkadaslarımı özledim girdim he eskisi gibi olmam zaten forumda
Yanlış anlamada takasın gidiyorum deyip geri gördüğünü görmedim daha doğrusu gitme konusu açmadı
İşte başlarken mi malatya'ya giderken mi ne o tür bi konusu vardı
Tek konusunu gösterin ben gidiyorum deyip Takasın açtığı forumdan gidiyorum deyip gösterin söz ben gidecem gitmiyen erkek değildir
Mesaj yazarken yada bir konuda nasıl davranacağımı sana soracak halim yokLüzumsuz sözler vermeyin, bir önemi yok öyle konu olup olmamasının, hem gerekirse konu sahibi cevap verir, siz başkasına kefil olmayın.
endgame kız değil biliyom ben
Mesaj yazarken yada bir konuda nasıl davranacağımı sana soracak halim yok
orda dur ben hayatta öyle bişey söylemedim var mı kanıtınHit için değil eski üyemizi döndürmek için
Sende gidiyorum diyip dönmüştün ÇD'de öyle bi sürü üye var giden gider ama elbet birgün dönecektir 😉
O zaman mesaj yazarken tavsiye yaz benim babam bile karışmaz ki sen mi karışıyorsunBenim cinsiyetim tartışmaya açık değil. Ben sadece bu tür bilgileri vermemizin gereksiz olduğunu söylüyorum.
- - - Ekleme - - -
Sormadınız zaten, ben tavsiye vermek istedim, uymak size kalmış.
orda dur ben hayatta öyle bişey söylemedim var mı kanıtın
Benim cinsiyetim tartışmaya açık değil. Ben sadece bu tür bilgileri vermemizin gereksiz olduğunu söylüyorum.