Saçma konulara 3 puan verilsin

capslock

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18
Puanı
159
forumu batırdılar yok şunu yaptınız mı yok bunu yaptınız mı sonra biz açıyoruz cezayı biz alıyoruz yok saçmaymış oh ne ala memleket.

forumda açılan saçma konulara 3 puan huzuru kaçırmaktan verilsin öneridir

cidden gına geldi uçağa bindiniz mi gemiye bindiniz mi adam dün euro 2008 mi fifa 2002 mi diye konu açtı ya ibretlik

capslock açtığı o saçma konuları bir amaç uğruna açtı fakat yöneticiler neden açtığını iyi yorumlayamaması sebebiyle olaylar bu duruma geldi. Sanırım saçma konulara 3 puan deseydi kimse tınlamazdı fakat gerçekten akıllıca bir yöntem kullandı.

capslock arkandayim . Ya kendine ceki duzen versin ya da konu acmasin o kisi

ya ozan admin çok saçma konular var cidden yani simdi arasam 5 10 tane rahat bulurum saçmalıgın sınırları zorlanıyor :)

Bence bu öneriyi yapmadan önce sen, kendini bir gözden geçir. Son zamanlarda fazla abartmaya başladın. Saçma konulara bence 3 puan değil, 5 puan verilsin. 'Yeni Mesajlar' butonuna tıkladığımda gereksiz konuları görmek istemiyorum açıkcası. Hem böylece saçma konular açılmamaya başlar ve bu arada saçma sapan konu açılmaya devam eden kişi kendini banlı olarak bulacaktır. :)

ben adamların konuları göze batsın diye açtım yoksa kuzey amerikayla güney amerikayı kapıştırcak değilim :D

Sana saçma gelen yani ilgini çekmeyen konu saçma gelebilir. Ama sende bu yüzden dolayı ceza almış isen haklısın.

capslock'un açtığı konuları söyleyim ceza haklı mı haksız mı siz karar verin :)

- En karizmatik ölü ismi hangisi ?
- Hiç yürüdünüz mü?
- Hiç koltuğa oturdunuz mu?
- Hiç unutamadığınız bir harf var mı?

Bariz bir şekilde saçma olan konulara zaten gereken yapılır ama bu konuda örnek olarak verilen konular için bir işlem yapamayız. Uçağa gemiye binilip binilmediği sorulabilir bunda bir şey yok. Gayet normal konular.

Euro 2008 mi? Fifa 2012 mi? sorusu bence güzel bir soru. Milli takımımızın en iyi olduğu iki dönemden hangisini daha çok seviyordunuz diye sorulmuş ne var bunda? :)

Evet zaman zaman saçma olarak nitelendirilebilecek bazı konular açan arkadaşlarımız var ama onlara da gereken yapılıyor zaten. Yakın zamanda 3 puanlık ceza da vermiştik zannedersem bu sebeple bir arkadaşa.