capslock'un açtığı konuları söyleyim ceza haklı mı haksız mı siz karar verin
- En karizmatik ölü ismi hangisi ?
- Hiç yürüdünüz mü?
- Hiç koltuğa oturdunuz mu?
- Hiç unutamadığınız bir harf var mı?
Bariz bir şekilde saçma olan konulara zaten gereken yapılır ama bu konuda örnek olarak verilen konular için bir işlem yapamayız. Uçağa gemiye binilip binilmediği sorulabilir bunda bir şey yok. Gayet normal konular.
Euro 2008 mi? Fifa 2012 mi? sorusu bence güzel bir soru. Milli takımımızın en iyi olduğu iki dönemden hangisini daha çok seviyordunuz diye sorulmuş ne var bunda?
Evet zaman zaman saçma olarak nitelendirilebilecek bazı konular açan arkadaşlarımız var ama onlara da gereken yapılıyor zaten. Yakın zamanda 3 puanlık ceza da vermiştik zannedersem bu sebeple bir arkadaşa.
- Hiç yürüdünüz mü?
Bariz bir şekilde saçma olan konulara zaten gereken yapılır ama bu konuda örnek olarak verilen konular için bir işlem yapamayız. Uçağa gemiye binilip binilmediği sorulabilir bunda bir şey yok. Gayet normal konular.
Euro 2008 mi? Fifa 2012 mi? sorusu bence güzel bir soru. Milli takımımızın en iyi olduğu iki dönemden hangisini daha çok seviyordunuz diye sorulmuş ne var bunda ?
Evet zaman zaman saçma olarak nitelendirilebilecek bazı konular açan arkadaşlarımız var ama onlara da gereken yapılıyor zaten. Yakın zamanda 3 puanlık ceza da vermiştik zannedersem bu sebeple bir arkadaşa.
- Hiç yürüdünüz mü?
Euro 2008 mi? Fifa 2012 mi? sorusu bence güzel bir soru. Milli takımımızın en iyi olduğu iki dönemden hangisini daha çok seviyordunuz diye sorulmuş ne var bunda?
hiç gemiye bindiniz mi mantıklıysa hiç yürüdünüz mü de mantıklı
adam her diziyi kapıştırıyo ben doktorlar vs veda+suskunlar diyince ceza alıyorum
hiç gemiye bindiniz mi mantıklıysa hiç yürüdünüz mü de mantıklı
adam her diziyi kapıştırıyo ben doktorlar vs veda+suskunlar diyince ceza alıyorum
- - - Ekleme - - -
aldığım ceza doğru ama diğer saçma konular dururken bunlara verilmesi yanlış
Allah askina dogru soyleyin.Hic Nefes Aldiniz mi? Konusu mu daha sacma,yok Bu sezon hangi dizilerin son sezonu olur? Konusu mu sacma?
bu da kesinlikle yapılmalıverilsin.4-5 yıl önceki konulara mesaj yazanlara da 5 puan verilsin