Show TV kalitesiz degil bana gore ama digerlerinin kalitesiz oldugunu soylemek guc degil. Mesela atv en kalitesiz hangi diziler varsa aliyor bunyesine. Fox pek dizi almiyor ama alincada en kotu dizileri aliyor. Star'da atv'nin yolundan gidiyor. Show ve Kanal D ise oyuncu kadrosunun duzgunlugune ve konuya bakarak aliyor. Show TV genelde dram-aksiyon tarzi alirken Kanal D ise dram agirlikli diziler aliyor. Bu yonden bence Turkiye'de iki kaliteli kanal olmuslardir.
Maddi olarak sikintisi olmasa belkide Turkiyenin en kaliteli isleri (dizi olsun, program olsun) Show TV'de olacak. Zaten bu sayede de en cok izlenen kanal olurdu. Star resmen Show TV'de ne varsa bunyesine aliyor. Ben bunada emek hirsizligi diyorum. Show'un aslinda maddi sikintisi kendine. Cunku odemelerini duzgunce yapiyor. Acun'unda gecmiste yasanan ve birikmis bir borcu var. Cunku gecen sezon buyuk bir odeme yapildi. Muhtesem Yuzyil gitti ama iyide oldu. Belki o gitmese Fatih diye bir dizi olmayacakti. Show Fatih ve Ustura Kemalle gun zirvesine bile gecebilir İns. Fatih'inde tarihimizi iyi anlatacagina eminim. Onun disinda bu sezon Acun gitmezse kanal sezon boyunca zirvede bile olabilir kanimca.
Doktorlar ilgi cekici bir dizi. En azindan Akasya Duragi ve Arka Sokaklar yayinlamiyor yazli kisli. Sadece yazin yayinliyor ve bunuda hayranlari cok israr ettigi icin. Ratinglerininde iyi gelmesi bir faktordur. Onun disinda Acun gidecekse Yetenek Sizsiniz'in tanitimlari nedrn donuyor ekranda? Bunuda anlamis degilim.
Ustura Kemal
Fatih
Benim İçin Üzülme
Bunlar gün birinciliğine aday diziler.
Ben Csi Kasımpaşa haberinin doğruluğuna inanmıyorum.Yayınlarlarsa da batar direk.
Yukarıda saydıklarımdan başka iki dizi daha sokacaklarını düşünüyorum şu durumda. Bu dizilerin çapı Show'un gelecek seneki durumunu belli edecek. Show ile ilgili gazeteleri takip edin mutlaka yarın öbürgün bir tv yazarı yeni projeleri açıklayacaktır Acun'un yerine getirecekleri.
Doktorlar ilgi cekici bir dizi. En azindan Akasya Duragi ve Arka Sokaklar yayinlamiyor yazli kisli. Sadece yazin yayinliyor ve bunuda hayranlari cok israr ettigi icin. Ratinglerininde iyi gelmesi bir faktordur. Onun disinda Acun gidecekse Yetenek Sizsiniz'in tanitimlari nedrn donuyor ekranda? Bunuda anlamis degilim.
Benim İcin Uzulme Show TV'de degil. Olsa cok iyi olur ama kanali yuksek ihtimal atv.
Boşver dönmesin fragmanlar.Show'u seviyorsan böylesi daha hayırlı. Gidişat sağlıksızdı zaten. Kaliteli dizileri arttırmaları onları kurtarır.
Boşver dönmesin fragmanlar.Show'u seviyorsan böylesi daha hayırlı. Gidişat sağlıksızdı zaten. Kaliteli dizileri arttırmaları onları kurtarır.
- - - Ekleme - - -
Benim için Üzülme %100 ihtimalle Show Tv'de yayınlanacak.
Bence Acun en azindan bir sezon daha kalmali.
Yuksel Aytug gectigimiz aylarda atv'de diye yazmis. Simdi Show'da olmasi mantiksiz ve bir haberde yok zaten. Show'da olmasini bende cok isterim ama olmayacak malesef.
Acun Stara geçse bile Star en fazla 2ci kanal olur ve Show Tv ile yarışır. Dedigim gibi Acun, Muhtesem Yuzyil, Feriha ve Pis Yediliye ragmen Show butun sezon ikinci oldu. Yazin da Kanal D birinci olmaz diyorlardi gorduk ki yine acik ara zirvenin sahibi. Haftanin 7 gunu totalde zirvede. Ayrica bu sezon Umutsuz Ev Kadinlari bir sure Acunu geciyordu. Sonra dusus basladi. Kanal D oyle bir diziyle gelebilir ki tekrar Acunu gecsin. Umarim Star icin hersey en iyisi olur. Ayrica totalde 3cu kanal olma sansi da var. Eger Show Tv dizi atilimi yaparsa
Haberlerde yanilma payi olabiliyor. Bu haber dogru olsaydi internettede yer alirdi. Onun icin Show TV'de olacagini sanmiyorum. Selin Sekercide bir dizi hayranina atv diye cevap vermis. O yuzden Show'da olmasi surpriz olur.
Star TV her türlü en az 2.kanal olackatır.A/B'de zirve garanti zaten.Sanki Show TV dizi atılımı yapacakta Star TV'nin tonla başlatacağı dizi var ve bunlardan mutlaka 1-2 tanesi tutacaktır.Star 1 dizi tutursa bile 4gün zirvede olacaktır.Bunun yanında Acunun arkasından koydugu dizilerde yüksey reytingler alacaktır.Diğer 3 gündede orta karakda gitse bile rahat 2.kanal oluyor.
- - - Ekleme - - -
Haber milliyet ve star gazetelerindede çıktı zaten.
Star TV her türlü en az 2.kanal olackatır.A/B'de zirve garanti zaten.Sanki Show TV dizi atılımı yapacakta Star TV'nin tonla başlatacağı dizi var ve bunlardan mutlaka 1-2 tanesi tutacaktır.Star 1 dizi tutursa bile 4gün zirvede olacaktır.Bunun yanında Acunun arkasından koydugu dizilerde yüksey reytingler alacaktır.Diğer 3 gündede orta karakda gitse bile rahat 2.kanal oluyor.
- - - Ekleme - - -
Haber milliyet ve star gazetelerindede çıktı zaten.